Hırsızlar sarrafları bıraktı, yağ çalmaya başladı!

Hayat pahalılığı hırsızlık şeklini de değiştirdi. Bursa'da iki hırsız, zincir market çalışanlarının dalgınlığını fırsat bilerek altın değerinde litrelerce ayçiçek yağını çaldılar.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2022, Cumartesi - 10:28
Hırsızlar sarrafları bıraktı, yağ çalmaya başladı!

Bursa'da markete giren 2 kişi, zincir market çalışan sayısının azlığı ve çalışanların meşguliyet ve dalgınlığından yararlanarak, altın değerinde litrelerce ayçiçek yağını çalarak götürdüler. Yaşananlar an be an güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Bursa'nın merkez ilçelerinden Yıldırım'da bulunan bir zincir marketin şubesinde cereyan etti.

Zincir marketin şubesine giren genç yaşlarda iki kişiden biri dışarıda gözetleme yaptı, diğeri ise marketin iç bölümlerine kadar girdi.

Markete giren kişi, market çalışanlarının sayıca az oluşu ve başka işlerle meşgul olmalarını fırsat bilerek en pahalı ürünlerin olduğu bölüme gitti ve yerde duran 25 litre ayçiçek yağını alarak dışarı çıktı.

Hırsızlar zaman kaybetmeden hızlı adımlarla olay yerinden uzaklaşarak zincir markete ait güvenlik kamerası kadrajından çıktılar.

Hırsızların altın değere sahip ayçiçek yağlarını çalma anları, hırsızlık planları ve marketten ayrılışları saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1568205/hirsizlar-sarraflari-birakti-yag-calmaya-basladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.