Bakan Murat Kurum, Tatlar Mahallesi'ni gezdi

Başkent Ankara'daki selden zarar gören Tatlar Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Hasar tespitlerini yapıyoruz. El birliği yaparak zararları telafi edeceğiz" dedi.
Mevlüt Peker
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 17:12
Bakan Murat Kurum, Tatlar Mahallesi'ni gezdi

Selden etkilenen Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Tatlar Mahallesi'ne gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, hasar tespitlerini yapmaya devam ettiklerini, zararların el birliği yapılarak telafi edileceğini kaydetti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı ve beraberindeki heyetle birlikte selden zarar gören Tatlar Mahallesi'ni gezen ve incelemelerde bulunan Bakan Murat Kurum, burada vatandaşların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Bölgede besicilik yapan mahalle sakinlerinin Aydıncık Mahallesi'nde hayvancılık ihtisas bölgesi oluşturulması talebi üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Altındağ Belediyemizle buradaki işletmeleri taşıyacak biçimde alternatif bir alan çalışması yapalım. Bu durumu köklü bir biçimde çözmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinin maddi zararlarının bulunduğunu ifade etmesi üzerine Bakan Murat Kurum, "Hasar tespitlerini yapıyoruz. El birliği yaparak zararları telafi edeceğiz." diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1573090/bakan-murat-kurum-tatlar-mahallesini-gezdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.