Yavaş'a "Özür dile" çağrısı

Ak Parti'den sel felaketi konusunda Mansur Yavaş'a çok sert eleştiriler geldi. Sosyal medyadan açıklama yapan İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Yavaş'a çağrıda bulundu.
Ankara Masası
|
13 Haziran 2022, Pazartesi - 21:55
Yavaş'a "Özür dile" çağrısı

Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, Ankara'da yaşanan sel felaketinden Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Mansur Yavaş'ı sorumlu tuttu. Yılmazer, Yavaş'ı derhal özür dilemeye çağırdı. Yılmazer, mesajına Yavaş'ın 2019 yılında yaşanan sel felaketi sonrası yaptığı açıklamaları da ekledi. 

İşte Yılmazer'in sosyal medyadan paylaştığı mesajlar;

"Maalesef yaşanan sel felaketi nedeniyle 4 vatandaşımız hayatını kaybetti.
Vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Ankara'nın yaşadığı sel felaketinde maalesef ABB ve Mansur Yavas yönetiminin ciddi ihmalleri açıktır.

2019 yılında Ankara benzer tablo karşısında “hemen tedbir alacağız.” Diye twit atan Mansur Yavas'ın, 3 yılda hiç bir çalışma yapmadığını görüyoruz.
Bırakın alt yapı tedbirlerini,
Mansur Yavas yönetiminin Ankara'da mazgalları temizlemediğini hatta var olan mazgalların üstünü asfaltla kapattığını görüyoruz. Bu ihmaller sonucu sel elbette kaçınılmazdır.

Ancak ihmalleri ortada olan Mansur Yavaş'ın Ankara halkından özür dilemek yerine, basın danışmanının çıkıp eleştirilere tahammülsüz şekilde, eleştirenleri suçlamasını ise acziyet ve suçu üstünden atma olarak değerlendiriyoruz.
Ankara sular altındayken Eskişehir’de toplantı yapmanızın ve hava durumu sunmanızın belediye başkanlığı sorumluluğu ile bağdaşmadığı açıktır.
Bahanelere ve basın danışmanının arkasına sığınmayı bırakıp, sorumlu davranıp derhal özür dileyiniz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1575669/yavasa-ozur-dile-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.