Filiz Geygel: Akyurt Belediyesi saraydan yönetiliyor

CHP Akyurt İlçe Başkanı Filiz Geygel, Belediye Başkanı Hilal Ayık'ın hiçbir vaadini yerine getiremediğini söyledi. Geygel, Ayık'a yönelik eleştirilerini yöneltirken "Akyurt Belediyesi direk saray talimatıyla işleyen bir belediye" dedi.
Ankara Masası
|
16 Haziran 2022, Perşembe - 15:06
Filiz Geygel: Akyurt Belediyesi saraydan yönetiliyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akyurt İlçe Başkanı Filiz Geygel, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Üniversite hayatı dışında Akyurt'tan hiç ayrılmadığını belirten Geygel, çocukluk döneminde beri ilçenin hiç gelişmemesine çok üzüldüğünü söyledi.

Geygel, Akyurt'ta sel felaketinin yaşandığını günü anlatırken, "O gün bir programdaydık. Yağmur bir anda bastırınca eve gidemedik silecekler yetişmedi. Eve gidip üzerimizi değiştirip esnafın yanına gittik." dedi.

Filiz Geygel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ve 501 belediye personelinin Akyurt'ta selle mücadele ettiğini aktardı.

Yağmurunda yağdığı gün, AK Partili ve CHP'li belediyelerin bölgeye gelerek canla başla çalıştığının altını çizen Geygel, sosyal medya hesabından tüm çalışanlara teşekkür ettiği bir mesaj paylaştığını ifade etti.

"Akyurt Belediyesi direk saray talimatıyla işleyen bir belediye"

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık'a yönelik eleştirilerde bulunan Filiz Geygel, belediye başkanının seçim döneminde köylere giderek gençlere iş sözü verdiğini, ancak hiçbirini işe almadığını söyledi. Geygel, Ayık'ın belediyeye kendi akrabalarını işe aldığını iddia etti.

Akyurt'ta yeni bir çalışmanın olmadığını öne süren Geygel "Akyurt'ta hiçbir şey yapılmıyor. Akyurt’ta eski belediye başkanının projeleri devam ettiriliyor. Vaatler tutulmadı." dedi. Geygel, Ayık'a yönelik "Kimse ulaşamıyor, kendisi ulaşılamaz başkan" eleştirisini yöneltti.

"Akyurt Belediyesi direk saray talimatıyla işleyen belediye" diyen Geygel sözlerine şöyle devam etti;

Bizim engelli bir çocuğumuz var. yaklaşık bir buçuk yıldır yardımcı olmaya çalışıyoruz aileyle görüşüyoruz. Daha sonra ailemiz, bize başvuruda bulundu, üye olmak istediklerini dile getirdiler. Bir buçuk sene sonra bize üye oldular. Akyurt Belediyemizde bir medikal ayakkabı var, çocuk ayakta durmasını sağlayan, her sene onu getiriyormuş. Bir gün Akyurt Belediyesinden aranıyor, çocuğun ihtiyacı gidermek için  evine gidiyorlar. Sonra telefon geliyor, siz üyeliğinizi sildirmişsiniz yeniden üye olmanız gerekiyor deniyor. Böyle yönetilen bir belediye. Buradan ne beklersiniz Allah aşkına. Hizmet verirken üye olması mı gerekiyor.  Demek ki herkesin belediye başkanı değil. İktidar, partimizden bizden o kadar çok korkuyorlar ki.

Aday olacak mı?

CHP'nin Akyurt'taki çalışmaları hakkında da bilgi veren Geygel, ilçede üye çalışmalarının çok iyi gittiğini ifade etti. Akyurt'un her bölgesinde aktif olduklarını belirten Geygel, "Her mahallede başkanlarımız var. Verilen sözler tutulmadıkça durumun değişeceği görülüyor" dedi.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı'nın " 2024 adayımız Filiz Geygel" açıklamalarına ilişkin ise Geygel "Sayın il başkanım beni layık gördüyse bunun için en iyisi yapmak isterim. Bizim çalışmalarımızın nedeni Akyurt Belediyesinin en tepesine 6 oklu bayrağımızı dikmek" şeklinde konuştu.


http://ankaramasasi.com/haber/1585271/filiz-geygel-akyurt-belediyesi-saraydan-yonetiliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.