Yenice Mahallesi doğalgazına kavuşacak

Çubuk Belediyesi Yenice Mahallesi için harekete geçti. Mahallede, doğalgaz boruların döşenmesi için kanal kazma çalışmalarına başlanıldı.
Ecem Çetin
|
24 Haziran 2022, Cuma - 12:21
Yenice Mahallesi doğalgazına kavuşacak

Yenice Mahallesinde vatandaşların doğalgaza kavuşmaları için ilk adım atıldı

Mahallede imar çalışmalarının ardından  doğalgaz çalışmaları bugün itibariyle başladı. 

Başkentgaz ekipleri doğalgaz boruların döşenmesi için kanal kazma çalışmalarına başladı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ve beraberindekiler daha sonra çalışmaları yerinde inceleyerek, doğalgaz hattı döşenecek bölgeyi gezdi. Başkentgaz yetkililer de çalışmalar hakkında başkan Demirbaş'a bilgi verdi.

"Mahallemiz doğalgaza kavuşacak"

Başkan Demirbaş, ilçeye hizmet yapacak tüm kurum ve kuruluşlara her türlü kolaylığı sağladıklarını kaydederek, "İnşallah ekiplerin hızlı çalışmalarının ardından mahallemiz doğalgaza kavuşacak. Şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

"Mahallemizde inşallah doğalgazın konforunu yaşayacağız"

Doğalgaza kavuşmalarında kendilerine destek olan herkese teşekkür eden mahalle sakinlerinden Yavuz Şahin’de "Belediye başkanımız gerçekten çok uğraştı. Bütün engellemelere rağmen sonunda doğalgaza kavuşuyoruz. Mahallemize doğalgaz gelmesini sağlayan başkanımıza ve tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun. Mahallemizde inşallah doğalgazın konforunu yaşayacağız" ifadesini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1601062/yenice-mahallesi-dogalgazina-kavusacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.