Ankara'da başına silah dayayan şahıs görenlerin yüreğini ağızına getirdi!

Ankara'da kafasına silah dayayıp intihar girişiminde bulunan şahıs, polisin ikna çalışmaları sonucunda elindeki silahı bırakıp teslim oldu.
Ecem Çetin
|
24 Haziran 2022, Cuma - 14:45
Ankara'da başına silah dayayan şahıs görenlerin yüreğini ağızına getirdi!

Olay, Ankara'nın  Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, bir şahıs  elinde silahla "Beni delirttiler" diye bağırmaya başladı. 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi .

Bölgeye gelen polis ekiplerini gören şahıs silahı başına dayadı. Polislerin yaklaşık 45 dakika süren ikna çabaları sonucunda şahıs elindeki silahı bırakarak teslim oldu.

"Bir şey yapacağı belliydi"

Bir kişinin dükkanının önünde kendi kendine konuştuğunu anlatan Levent Karakol, "İş yerinin önünde müşterileri bekliyorduk. Çantalı bir kişi dükkanın önüne geldi. İçeriye davet ettiğimde, ‘Beni delirttiler, bunlar kendileri bilir bu saatten sonra’ dedi. Bir şey yapacağı belliydi. Psikolojisi bozuk olabilir. Daha sonrasında polisler geldi. Zaten gözü sürekli yoldaydı" ifadelerini kullandı.

"Gözü devamlı yoldaydı"

Polisler geldikten sonra şahsın kafasına silah dayadığını aktaran Karakol, "İkna etmeye çalıştık, derken dedim 'Abi gel bir çay vereyim, bir çay içelim' dedim. İstemedi, ‘Dükkana ayıp olur, size ayıp olur’ dedi. O esnada anladım ben bir eylem gerçekleştireceğini. Sonra biraz ilerledi yolun karşısına geçti, geri geldi. Gözü devamlı yoldaydı. Polisler geldikten sonra da silahını kafasına dayadı. Eylemini gerçekleştirmeye çalıştı" diye konuştu.


http://ankaramasasi.com/haber/1601307/ankarada-basina-silah-dayayan-sahis-gorenlerin-yuregini-agizina-getirdi

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.