Gaziantep’te hakeme saldırı kamerada

Gaziantep'te oynanan turnuva maçında Karkamışsporlu yedek oyuncu, yedek kulübesinden sahaya girerek hakeme yumrukla saldırdı. Hakem, aynı zamanda kendisine ağır küfürler eden sözde futbolcudan şikayetçi oldu.
Mevlüt Peker
|
26 Haziran 2022, Pazar - 14:58
Gaziantep’te hakeme saldırı kamerada

Gaziantep’te bir turnuva kapsamında oynanan futbol müsabakasında tartışma çıktı. Tartışması sırasında yedek kulübeden çıkıp sahaya gelen bir futbolcu hakeme yumruklu saldırıda bulundu. Sözde futbolcunun hakeme saldırısı ve hakaretleri amatör kamera tarafından kaydedildi.

Gaziantep’te gerçekleştirilen Barak Bahar Turnuvası kapsamında 25 Haziran Salı günü (dün) Karkamışspor ile Çiftlikspor arasındaki müsabakada hakemin aldığı bir karar sebebiyle taştırma çıktı. Tartışma sırasında bir futbolcu orta hakeme yumruk attı. Oğuzeli İlçe Stadyumu’ndaki müsabakada Çiftlikspor’un 90+2’de skoru 1-1’e getirmesi sonrası Karkamışsporlu futbolcular orta hakeme bağırmaya başladı.

Oyuncuların hakeme itirazları devam ederken o esnada yedek kulübesinden çıkan Karkamışsporlu yedek oyuncu, orta hakem Eren Ulutaş’a küfürler ederek yumruk attı. Hakeme karşı çirkin saldırı anı telefon kamerasına takılırken; hakem Eren Ulutaş, yumruklu saldırı sebebiyle maçı tatil etti. Hastaneye giden ve darp raporu alan hakem Eren Ulutaş, sözde futbolcudan şikayetçi oldu.

http://ankaramasasi.com/haber/1603895/gaziantepte-hakeme-saldiri-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.