Hüseyin Çelik, ''AK Parti bu tuzağa kendi kendine düştü''

AK Parti'nin kurucuları arasında bulunan eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Onur Çetinkaya
|
26 Haziran 2022, Pazar - 15:54
Hüseyin Çelik, ''AK Parti bu tuzağa kendi kendine düştü''

Hüseyin Çelik, konuk olduğu televizyon programında Bülent Arınç'ın sözlerine sahip çıktı, gündemi değerlendirdi.

''Kurduğumuz bahçeye gecekondu yapmışlar''

Geçtiğimiz günlerde yaptığı "Kral çıplak demenin vaktidir" sözleriyle tepki alan Bülent Arınç'a değinen Çelik,'' Bülent Arınç Bey olsun, ben olayım birçok arkadaşımız Ak Parti'yi kuran ve Ak Parti'yi iktidar yapan insanlarız, bizim kurduğumuz bahçede birileri gelip gecekondu yapmış oradan abuk sabuk şeyler söylüyor. '' diye konuştu.

Bu durumun kendisinin ve başkalarının da zoruna gittiğini söyleyen Çelik, Arınç'ın sözlerine de açıklık getirdi.''Kral çıplaktır ifadesi şudur, diyelim ki Türkiye yüksek enflasyon var bugün. Bunu gör arkadaş. Yani ben iktidar mensubuysam, enflasyon yoktur demenin manası var mı, var enflasyon. Hukuksuzluk var mı var, adaletsizlik var mı var, bunun 50 çeşidi var." dedi.

"AK Parti, kendini MHP'ye mahkum etti"

Hüseyin Çelik, ''AK Parti HDP ile de MHP ile de ittifak etmemeli. Biri Türk biri Kürt milliyetçiliği yapıyor. AK Parti bu tuzağa kendi kendine düştü. AK Parti yüzde 34 ile hem cumhurbaşkanı hem başbakan hem meclis başkanı seçiyordu. AK Parti yüzde 50+1'e kendini mahkum ederek, kendisini MHP'ye mahkum etti." açıklamasında bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1603923/huseyin-celik-ak-parti-bu-tuzaga-kendi-kendine-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.