Mustafa Çiçekçi: Mevcut belediye bir su oluğunu yapamıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesinin ilçeyi kalkındırmak için gerekli yatırımları yaptığını belirten CHP Çamlıdere İlçe Başkanı Mustafa Çiçekçi, ilçe belediyesinin ise bir su oluğunu bile yapmadığını söyledi. Çiçekçi, canlı yayında belediyeden muhtara gelen yazıyı okurken "Sen bir su oluğu yapamıyorsun, büyükşehiri eleştiriyorsun" dedi.
Ankara Masası
|
27 Haziran 2022, Pazartesi - 12:58
Mustafa Çiçekçi: Mevcut belediye bir su oluğunu yapamıyor

CHP Çamlıdere İlçe Başkanı Mustafa Çiçekçi, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

İlçenin ekonomik durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çiçekçi, ülkede yaşanan krizin ilçeyi etkilediğini söyledi.

Çiçekçi, esnafın kan ağladığını belirtirken, hayat pahalılığının ve akaryakıt fiyatlarındaki artışın ticareti durma noktasına getirdiğini ifade etti.

Bölgede işsiz sayısının da yüksek olduğuna vurgu yapan Mustafa Çiçekçi "Ankara’daki nüfusumuz 200 binin üzerinde, ilçede nüfusu 8 bin civarında. Bana yaklaşık bin 800 civarında cv geldi. İşsizliğin az olduğunu düşünüyorduk ama iş yok. Mevcut belediye başkanının yaptığı girişimler nedeniyle de işsizlik arttı" diye konuştu.

Çiçekçi, Çamlıdere halkında bir ümitsizlik olduğuna vurguladı.

"Partiye göre yardım veriyorlar"

İşsizlik ve ekonomik krizin sosyal yardımlara olan talebi arttırdığının altını çizen Çiçekçi "Yardım talebinde bulunanları biz büyükşehire iletiyoruz. Onlarda yardım etmeye çalışıyor. Ancak bizim ilçemizde partiye göre yardım yapıyorlar. Açsan CHP’liysen yardım alamıyorsun. AK Partilisin ama yardıma ihtiyacın yok yine de yardım alıyorsun. Partiye göre yardım veriyorlar." dedi.

"Belediyeyi kazanacağız"

Mustafa Çiçek, CHP'nin Çamlıdere'deki oy oranına ilişkin ise dikkat çeken ifadeler kullandı.  2004 yılına kadar Çamlıdere'nin CHP'nin kalesi olduğunu belirten Çiçekçi, bu tarihten sonra bir kırılma yaşandığını aktardı. 

Çiçekçi, kırılmada döneminin parti yöneticilerinin suçu olduğunun altını çizerken "Gitmemişiz, gezmemişiz, köylüleri dinlememişiz.  Oylarımızda düşüşmüş" şeklinde konuştu.

Ancak Ankara Büyükşehir Belediyesini kazanmalarıyla durumun değiştiğini vurgulayan Mustafa Çiçekçi "Bizleri kabul etmeyen köylerin kapıları bize açıldı. Mansur Yavaş'la birlikte oy oranlarımız da yüzde 23'lere çıktı" ifadelerini kullandı.

CHP olarak sahada olduklarını, köy köy gezdiklerini söyleyen Çiçekçi, parti olarak oylarının yüzde 30-40 civarına çıktığını, altılı masa olarak ise belediyeyi kazanacaklarını öne sürdü. 

Çiçekçi, Ak Parti'nin Çamlıdere'de eskisi kadar güçlü olmadığını, büyük bir kırgınlık olduğunu bildirdi.

"Su oluğunu yapamadılar"

Çamlıdere, Ankara’nın en geri kalmış ilçesi olduğunu vurgulayan Mustafa Çiçekçi, Mansur Yavaş'ın göreve gelmesiyle ilçeye gerekli yatırımları yapmaya çalıştığını aktardı. " 60 yıldır su gitmeyen köyümüze sondaj vurduruldu. Köylerin ihtiyaçlarını gidermek için çok çalışıldı" ifadelerini kullanan Çiçekçi " Hiçbir il başkanı, belediye başkanı Çamlıdere’yi bu kadar gezmemişti." dedi.

Çiçekçi, mevcut ilçe belediye yönetiminin ise hiçbir yatırım yapmadığını belirterek, canlı yayında bir muhtarın su oluğu talebi üzerine belediyeden gelen yazıyı okudu.

Çiçekçi, yazıda Çamlıdere Belediyesinin su oluğunu maddi şartlar nedeniyle yapamayacağını bildirdiğini aktardı.

"Çamlıdere’ye can vereceğiz"

CHP olarak Çamlıdere'de iktidara gelmeleri halinde yapacakları faaliyetleri de paylaşan Çiçekçi "Çamlıdere’yi turizmin merkezi yapacağız. Çamlıdere’ye istihdam alanı oluşturacağız. Çamlıdere’ye can vereceğiz. Biz tek adam yönetimine son vereceğiz." şeklinde konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1604659/mustafa-cicekci-mevcut-belediye-bir-su-olugunu-yapamiyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Camliderlei
17 Aralık 2022, 21:47
2004 yılına kadar CHP vardı Çamlıdere çamur çukur onların donemindeydi belediye personelleri maasininalamazdi