Millet Bahçesi'nde klasik otomobillere büyük ilgi

Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali", Başkent Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi.
Onur Çetinkaya
|
28 Haziran 2022, Salı - 16:21
Millet Bahçesi'nde klasik otomobillere büyük ilgi

Altındağ Belediyesi, Antika Otomobil Federasyonu ve Ankara Klasik Otomobilciler Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen Türkiye'nin en büyük "Klasik Otomobil Festivali", Başkent Millet Bahçesi'nde klasik otomobilseverleri bir araya getirdi. 

4 00 klasik otomobilin bir araya geldiği festival, büyük ilgi gördü. Festivale iki günde 200 bin kişi katıldı.

Ankaralılar festivale koştu

Tarihi değeri olan her şeye büyük özen gösterdiklerini ve değer verdiklerini ifade eden Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı "Nostaljik otomobilleri Altındağ'da bir araya getiren önemli bir organizasyona imza attığımız için çok mutluyuz.'' diye konuştu.

Dönemlerinin en değerlileri, trafikte oldukları dönemde fırtına gibi esen, her biri birbirinden kıymetli klasik otomobiller bu festivalde görücüye çıktığını söyleyen Balcı,''Tam 400 klasik otomobil festivalimize katıldı. Başkent Millet Bahçesi oldukça renkli anlara sahne oldu.” dedi. 

Festivalin gördüğü ilgiden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Balcı “İki gün süren festivalimize katılan tüm otomobil sahiplerine ve büyük ilgi gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1609684/millet-bahcesinde-klasik-otomobillere-buyuk-ilgi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.