Melih Gökçek'ten "jelibon" açıklaması

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in hazırlayıp sunduğu Gündem Programına konuk olan Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisine gelen bir haberi canlı yayında paylaşması bir anda sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmesine neden oldu. Melih Gökçek nasıl trollendiğini Twitter'da açıkladı.
Mevlüt Peker
|
29 Haziran 2022, Çarşamba - 00:43
Melih Gökçek'ten "jelibon" açıklaması

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in hazırlayıp sunduğu Gündem Programının konuğu Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek idi.

Melih Gökçek'in, biri tarafından kendisine gönderilen ve emin olmadığını belirterek dile getirdiği "jelibon" konusu sosyal medya platformu Twitter'da TT listesinde birinci sıraya yükseldi.

Bunun üzerine Twitter hesabından açıklama yapan Gökçek, Ankara Masası'nda bir arkadaşı tarafından gönderilen bir haber üzerine, "Bugün Eskişehir'de yeraltında bulunan nadir toprak elementi" üzerine konuşurken "içinde jelibon diye bir madde olduğunu ve bunun ne olduğunu bilmediğini" belirttiğini ifade ederek, "Ne kadar solcu varsa aklınca alaya başlamış" dedi.

Melih Gökçek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

*Açıkça ne olduğunu bilmiyorum dememe rağmen, mal bulmuş mağribi gibi saldırmaya başlamışlar. Demek ki trollenebiliyorum. Demek ki bundan sonra daha dikkatli olmamız lazım."

http://ankaramasasi.com/haber/1610478/melih-gokcekten-jelibon-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.