Halil Hotaman: Mansur Yavaş, Melih Gökçek ve Mustafa Tuna'ya teşekkür etmeli

AK Parti Etimesgut ilçe Başkanı Halil Hotaman, açılışı yapılan İstasyon Caddesi'ne ilişkin "Mansur Yavaş’a proje hazır, kamulaştırılması yapılmış, kaynağı bulunmuş şekilde sunuldu" dedi. Hotaman, Yavaş'ın Melih Gökçek ve Mustafa Tuna'ya teşekkür etmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Ankara Masası
|
29 Haziran 2022, Çarşamba - 14:25
Halil Hotaman: Mansur Yavaş, Melih Gökçek ve Mustafa Tuna'ya teşekkür etmeli

AK Parti Etimesgut ilçe Başkanı Halil Hotaman, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Hotaman, sürekli sahada olduklarını vatandaşların pandemi sonrası yaşanan fiyat artışlarından dolayı şikayetlerini ilettiğini söyledi. Vatandaşın, haklı olarak şikayetini iktidara yönelttiğini aktaran Hotaman, yaşananları dünyadaki ekonomik krizden kaynaklı olduğunu anlatmaya çalıştıklarını bildirdi.

 Bir ayrıntıya da dikkat çeken Hotaman, yaşananlara rağmen vatandaşın çözümü AK Parti'de aradığını altılı masanın Türkiye'de olduğu gibi, Etimesgut'ta da karşılık bulmadığını ifade etti.

Hotaman, kendilerine iş başvurusunda bulunanlar olduğunu ancak iş arayanla iş verenin bazen buluşamadığını belirtti.

"Cumhur İttifakı'nı iyi bir yere getireceğiz"

Etimesgut'ta AK Parti olarak yaptıkları çalışmalardan da bahseden Hotaman " Pandemi döneminde 25 bin üye yaptık. 42 binle başladığımız üye sayımızı 70 bine çıkardık. Üye çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor." dedi. 

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in 'Etimesgut'u alacağız' açıklamalarına ilişkin ise " Çok heveslenmesinler, öncelikle 2023’ü kazanacağız, ondan sonra da Cumhur İttifakı olarak Etimesgut’u iyi bir yere getireceğiz. Her zaman oyumuzu daha da artırma gayreti içindeyiz." ifadelerini kullandı.

"Mansur Yavaş teşekkür etmeli"

Etimesgut-Sincan trafiğini rahatlatan İstasyon Caddesi'ne ilişkin de açıklamalarda bulunan Hotaman, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eski başkanlar Melih Gökçek ve Mustafa Tuna'ya teşekkür etmesi gerektiğini söyledi.

Hotaman "Çünkü projeyi gündeme getiren Melih Gökçek’tir. Melih Gökçek döneminde başlandı, Mustafa Tuna döneminde oradaki 6 binanın kamulaştırılması yapıldı. O dönemde proje başlatılmadı, seçim öncesi algı olmaması için. Bu proje Mansur Yavaş’a projesi hazır, kamulaştırılması yapılmış, kaynağı bulunmuş şekilde sunuldu. Yavaş, belediyeye girdiğinde ihaleye açın diyeceği kadar hazırdı." şeklinde konuştu. Hotaman, projenin yarım şekilde açıldığını da sözlerine ekledi.

" Kabile belediyeciliği"

Cemal Emir'in, 'Etimesgut'ta parklara isim verilirken vatandaşa sorulmuyor' eleştirilerine de yanıt veren Hotaman "Yenimahalle’de Çankaya’da kaç tane proje yaparken halka sordular. Hatta şunu söyleyeyim, Bir kısmı Etimesgut sınırında, bir kısmı Yaşamkent sınırında olan bir geçiş çalışması var. Herhangi bir çalışma yok, bir proje yok, arsa sahipleri bir sabah bir uyanıyorlar, belediyenin kamyonları, kepçeleri arsanın içinde. Vatandaş mahkemeye gideceğim diyor, apar topar büyükşehirde proje hazırlıyorlar. Hazırlamaya çalışıyorlar, plan değişikliği yapmaya çalışıyorlar, onu da ellerine yüzlerine bulaştıracaklar muhtemelen. Bir sürü insanı mağdur edecekler. Yani bir belediye başkanı, belediye yönetimi düşünün ki hiçbir planlama yapmadan kepçelerle bir yere dalıyor. Böyle bir saçmalık olur mu kabile devleti bu. Kabile belediyeciliğidir bunun başka bir izahı yoktur. " diye konuştu. 

CHP Etimesgut İlçe Başkanı Cemal Emir'in siyaset dilini eleştiren Hotaman, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve vatandaşlardan özür dilemesini talep etti.

http://ankaramasasi.com/haber/1612039/halil-hotaman-mansur-yavas-melih-gokcek-ve-mustafa-tunaya-tesekkur-etmeli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.