6'lı masa 5'inci kez bir araya geldi

CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti'den oluşan 6'lı masa toplantısı, İYİ Parti Genel Merkezi’nde başladı.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2022, Pazar - 14:56
6'lı masa 5'inci kez bir araya geldi

Daha önce 4 toplantıda bir araya gelen 6 partinin lideri, bugün 5’inci kez yuvarlak masa toplantısında bir araya geldi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ev sahipliğini yaptığı toplantı, İYİ Parti Genel Merkezinde saat 14.00’te başladı.

5'inci toplantıda, cumhurbaşkanının geçiş süreci sonrasındaki yetkilerinin görüşülmesi öngörülüyor. Öte yandan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çalışmalarını sürdüren 6 muhalefet partisinin, Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında anayasada yapmayı planladığı değişikliklerin de görüşülmesi bekleniyor.

Toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katılıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1631319/6li-masa-5inci-kez-bir-araya-geldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.