Fethi Yaşar müdürlükleri takibe aldı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, belediyenin tüm hizmet birimlerini takibe aldı. Hem dış hem iç birimleri bir bir gezen ve personelle sohbet eden Fethi Yaşar, hayata geçirilecek projeler ve mevcut çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Mevlüt Peker
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 13:46
Fethi Yaşar müdürlükleri takibe aldı

Yenimahalle Belediyesine bağlı tüm hizmet birimlerini yakın takibe alan Fethi Yaşar, dış birimlerine çat kapı ziyarette bulunarak çalışmalara ilişkin bilgiler aldı, vatandaşın tüm iş ve işlemlerinin hızlı ve güler yüzle gerçekleştirilmesi talimatını verdi. Fethi Yaşar ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünü çat kapı ziyaret etti.

“Çoğu projenin altında Fen, Temizlik ve Park Bahçe müdürlükleri var"

Yenimahalle ilçesi sakinlerinin huzuru ve mutluluğu için üretilen çoğu projenin altında Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ve tüm personelinin büyük emeklerinin bulunduğunu kaydeden Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de göreve geldiğimiz günden beri vatandaşlarımızın yerel yönetimden beklentilerini düşünerek, birlikte yönetimin kıstaslarını esas alarak projeler üretiyoruz. Bu projeler, dış müdürlüklerimizde çalışan Yenimahalle’nin emekçilerinin alın teri sayesinde hayata geçirilmektedir. Şu an devam eden asfalt, yol yapımı ve yeşil alan çalışmalarının yanı sıra söz verdiğimiz projeleri ilçeye kazandırmak için personelimiz gece gündüz demeden çalışıyor” diye konuştu.

“Bütün hizmetleri kendi işçilerimiz yapıyor”

Yenimahalle ilçesinde süren çalışmalar ve projelerle ilgili birim müdürlerini dinleyen Fethi Yaşar, şunları söyledi:

“Yenimahalle’ye kazandırılan projelerin ve çalışmaların tümünde belediye işçisinin emeği var. Bina yapımı dışında bütün hizmetleri kendi işçilerimiz yapıyor. Asfalt dökümünden beton santraline, kendi araç parkımızdan atölyelerimize ilçemiz için üretiyor, kendi işimizi kendimiz yapıyoruz. Sergilediğimiz bu yönetim anlayışı sayesinde ilçemizde istihdam sağlayarak, her işi taşerona yaptırmak yerine kendi işçimizle Yenimahalle’ye hizmet ediyoruz. Ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bir dönemde, yetki çerçevemiz içerisinde, istihdama destek vermek her zaman önceliğimiz oldu. Vatandaşın verdiği vergiler savurganlıkla değil, verimli ve fayda sağlayan projelerde kullanılmalıdır. Bu anlayışla 7 gün 24 saat çalışmaya devam edeceğiz.”

http://ankaramasasi.com/haber/1632443/fethi-yasar-mudurlukleri-takibe-aldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.