Etimesgut Belediyesi işçisinden örnek davranış

Etimesgut Belediyesinde görevli temizlik işçisi, bulduğu çantanın sahibine ulaştırılmasını sağladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de işçiyi altın ile ödüllendirdi.
Mevlüt Peker
|
05 Temmuz 2022, Salı - 12:18
Etimesgut Belediyesi işçisinden örnek davranış

Etimesgut Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak görev yapan Ersin Yatağan, Eryaman Hastanesi yanında yer alan sokakta rutin temizlik görevini yaparken bulduğu çantayı belediyeye getirerek yetkililere teslim etti. İçinde ziynet eşyaları ve nakit paranın bulunduğu çanta, kimlik tespiti sonrası sahibine teslim edildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, temizlik işçisi Ersin Yatağan'ı bu örnek davranışından ötürü tebrik etti ve altınla ödüllendirdi.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Belediye olarak biz büyük ve güzel bir aileyiz. Görevini yaparken bulduğu altın ve para bulunan çantayı yetkililere teslim eden ve sahibine ulaştırılmasına vesile olan temizlik görevlimiz Sayın Ersin Yatağan'ı bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Çantanın sahibi vatandaş ise böyle güzel davranışı gerçekleştiren belediye personelini çalıştırdığı için hem Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'e hem de işçi Ersin Yatağan'a teşekkür etti.

http://ankaramasasi.com/haber/1635470/etimesgut-belediyesi-iscisinden-ornek-davranis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.