Eti-Kart ile 2 milyon TL destek, 3 bin çocuğa kıyafet

Etimesgut Belediyesi, Eti-Kart ile ihtiyaç sahiplerine 2 milyon TL destek sağladı, 3 bin çocuğa giyim yardımı yaptı.
Mevlüt Peker
|
05 Temmuz 2022, Salı - 12:38
Eti-Kart ile 2 milyon TL destek, 3 bin çocuğa kıyafet

Etimesgut Belediyesi, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi 3 bin çocuğu giydirdi, 5 bin ihtiyaç sahibinin Eti-Kartına 500 TL yükledi.

Mağazaya geliyorlar, beğendiklerini alıyorlar

Randevu sistemiyle Şefkateli Çarşısı'na davet edilen ihtiyaç sahipleri, dilediklerini deneyip beğenerek mağazadan alışveriş yapar gibi alıyorlar.

Tişört, ayakkabı, pantolon ve gömlekten oluşan bayramlıklarını seçip beğenip alan çocuklar büyük mutluluk yaşıyor. Giyim yardımından Etimesgut Belediyesi Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapan ve belediye görevlileri tarafından yapılan araştırma sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen aileler yararlanabiliyor.

2 milyon TL para yatırıldı

Etimesgut Belediyesince ihtiyaç sahiplerine verilen, sadece temel ihtiyaç ve gıda ürünlerinde geçerli olan Eti-Kart'lara bayram öncesi 500'er TL yükleme yapıldı. İhtiyaç sahipleri Eti-Kart ile ihtiyacı olan ürünü dilediği an ilçe sınırları içerisinde bulunan marketlerden alabiliyor. Eti-Kart ile Etimesgut Belediyesi'nin bayram öncesi sağladığı destek miktarı ise 2 milyon TL.

Sosyal desteklere devam ettiklerini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, "Bu bayram da Şefkateli Çarşımızdan giyim yardımında bulunuyoruz. Yardımlarımızı, azami dikkat, hassasiyet ve nezaketle yapmaya gayret ediyoruz. Ayrıca Eti-Kart sahiplerimizin hesaplarına paralarını yatırdık. Bu vesileyle bir kez daha duyarlı vatandaşlarımıza, muhtarlarımıza ve sivil toplum temsilcilerine çağrıda bulunuyorum; Çevrenizdeki ihtiyaç sahiplerini lütfen belediyemize bildiriniz ya da yönlendiriniz" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1635491/eti-kart-ile-2-milyon-tl-destek-3-bin-cocuga-kiyafet
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.