Çankaya'da selin izleri devam ediyor

Ankara’da son haftalarda etkili olan yağışlar sonrasında Çankaya’da bulunan iki apartman arasındaki bahçe duvarı apartman sakinlerini birbirine düşürdü. Anlaşmazlığa neden olan duvar sebebiyle apartman sakinleri durumu Çankaya Belediyesine aktardı.
Ecem Çetin
|
06 Temmuz 2022, Çarşamba - 12:16
Çankaya'da selin izleri devam ediyor

Ankara haftalardır etkili olan yağışla mücadele ediyor.  

Başkent'te etkisini gösteren yağışlar, hayatı felç etti. 

Yağışlar sonrasında  Ankara’nın Çankaya ilçesi Dikmen Mahallesi üzerinde bulunan iki apartman arasındaki bahçe duvarı yıkıldı

Yıkılan bahçe duvarı sonucunda iki bahçe arasında kot farkı oluşmasına sebep oldu.

Yıkılan duvar iki apartman arasında anlaşmazlığa yol açtı. Yıkılan duvarı kimin yaptıracağı konusunda anlaşma sağlayamayan apartman yöneticileri konuyu Çankaya Belediyesine taşıdı.

" Çankaya Belediyesi bizi kâle almadı"

Çankaya Belediyesi’nin taraf tuttuğunu ve vatandaşları kale almadığını iddia eden İnceoğlu Apartmanı Yöneticisi Çağlayan Memiş, "Bina ile ilgili sıkıntımız var. Selde yıkılan duvarı o esnada yaptıracağız dediler. Yaptıracaklarını söyleyince biz iyi niyet gösterdik. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı etmedik. Ama iyi niyetimizi bunlar suiistimal etti. Buranın fotoğraflarını çekip Çankaya Belediyesine dilekçe ile buradaki duvarın tehlike oluşturduğunu söylemişler. Tehlike oluşturduğunu söyleyince bize Çankaya Belediyesinden tebligat geldi. Tebligata karşılık biz de dilekçe yazdık. Karşı taraf bize ‘bu duvarı biz yaptıracağız’ demesine rağmen yaptırmadı. Biz de gidip karşı tarafla konuştuk. Yaptırmaktan vazgeçtiklerini, artık olayın bizi ilgilendirmediğini gidip belediye ile konuşmaları gerektiğini söylediler. Tekrar Çankaya Belediyesine gittik. Çankaya Belediyesi bizi kâle almadı. Belediyeden gelip burayı inceleyen ne mimarı, ne mühendisi, ne bilirkişisi hiç kimse olmadı" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1636699/cankayada-selin-izleri-devam-ediyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.