İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hamzaçebi: Belediyeyi yüzde 100 kazanıyoruz

İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi, ilçede partilerine büyük teveccühün olduğunu söyledi. Etimesgut Belediyesini yüzde 100 kazanacaklarına vurgu yapan Hamzaçebi "Enver​ Demirel aday bile olmaz" iddiasında bulundu.
Ankara Masası
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 13:11
İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hamzaçebi: Belediyeyi yüzde 100 kazanıyoruz

İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu oldu.

Hamzaçebi, Türkiye'de yaşanan ekonomik sıkıntıların Etimesgut'u da etkilediğini söyledi.

Ülkenin ekonomik çıkmaz içinde olduğunu aktaran Hamzaçebi, bir tarafta ülkeyi bölüp yiyenlerin diğer tarafta bir ekmeği bölüp paylaşan insanların olduğunu belirtti.

İYİ Parti iktidarında yandaş düzeninin bitirileceğinin altını çizen Hamzaçebi "Acil olmayan yatırımlar durdurulacak, o paralar 5’li çete yerine üretime gönderilecek" ifadelerini kullandı.

Hamzaçebi, Etimesgut'ta işsizliğin çok fazla olduğunu belirterek, işsiz ve EYT'lilerin dertlerinin artık uykularını kaçırdığını aktardı.

"Etimesgut'tu yüzde 100 kazanıyoruz"

Partinin Etimesgut'taki çalışmalarına ilişkin bilgileri de paylaşan Fatih Sultan Mehmet Hamzaçebi, sürekli büyüdüklerini söyledi. Partisinin oy oranının Etimesgut'ta yüzde 26'lara ulaştığını vurgulayan Hamzaçebi " Vatandaşın teveccühü bize çok fazla. Genel Başkan Akşener’i anne olarak görüyorlar. O yüzden hızlı bir şekilde oy oranımız yükseliyor." diye konuştu.

6'lı masanın Etimesgut'ta karşılık bulduğunu aktaran Hamzaçebi, "6’lı masa birleşimleri olarak yüzde 60’ın üzerinde oy oranımız var. 50+1’i fazlasıyla yakaladık" dedi.

İlçe belediyesini de yüzde 100 kazanacaklarını iddia eden Hamzaçebi "Enver Demirel aday bile olmaz diye düşünüyorum. Etimesgut’ta AK Parti’nin oyları eriyor. Şuan kafa kafayız. Süreçte açık ara birinci parti olacağız." ifadelerini kullandı.

"Stant açamıyoruz"

Hamzaçebi, saha çalışmalarında engellemelerle karşılıklarını belirtirken "Stant açamıyoruz. Eskiden izin kaymakamlıktan alınıyordu, şimdi valiliğe verdiler. Onlarda izin vermiyor. Bizi halktan kopararak, erimeyi durdurmaya çalışıyorlar. Biz de sürekli sahada olarak İYİ Parti’yi anlatıyoruz." şeklinde konuştu.

Hamzaçebi, stant kuramasalar da vatandaşların başkanlığa gelerek üye olduğunu sözlerine ekledi.

"İlçenin ciddi sorunları var"

Etimesgut Belediyesine yönelik de eleştirilerini sıralayan Hamzaçebi, ilçenin çok ciddi sorunları olduğunu ifade etti. Özellikle yolların bozuk olduğuna vurgu yapan ilçe başkanı, çöp ve yeşil alan konusunda oldukça şikayet aldıklarını bildirdi.

Sosyal donatı alanlarının ise yetersiz olduğunu aktaran Hamzaçebi, çok daha iyilerinin yapılabileceğini söyledi.

"Ankara'yı 20 yıl Mansur Yavaş yönetse bambaşka yerde olurduk"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yöneltilen eleştirilere de yanıt veren  İYİ Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hamzaçebi "Ankara'yı 20 sene Yavaş yönetseydi, şimdi bambaşka yer olurduk" dedi.

Hamzaçebi,  Yavaş'ın Ankara'da en çok Etimesgut'ta yatırım yaptığının da altını çizdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1642000/iyi-parti-etimesgut-ilce-baskani-hamzacebi-belediyeyi-yuzde-100-kazaniyoruz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.