Koca,''Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz"

Ekrem Karakaya'nın cenaze töreninde konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,'' Hiçbir çalışan arkadaşım asla yalnız olduğunu hissetmemeli'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 17:04
Koca,''Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz"

Konya Şehir Hastanesi'ndeki silahlı saldırıda hayatını kaybeden kardiyoloji uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'nın cenaze töreni memleketi Kayseri'de yapıldı.

Cenaze törenine katılan Fahrettin Koca, sağlıkçılara yönelik gerçekleştirilen şiddet ve saldırılara ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz"

Bakan Koca, "Bugün tarifsiz bir acı yaşıyoruz. Başkasını yaşamını korumak için yemin eden bir hekimimizin canına kıyıldı. Bir baba, bir evlat, bir eş, bir hekim kardeşimizi hayattan kopardılar. Cahilce katledildi.'' dedi.

Terörle verdiğimiz sınavı hep birlikte sağlıkta şiddet için de vereceğiz diyen Sağlık bakanı,''Hiçbir hekim arkadaşım, hiçbir çalışan arkadaşım asla yalnız olduğunu hissetmemeli.'' diye konuştu.

''Sağlık çalışanlarına daha çok saygı bekliyorum''

Koca, sağlıkçılara yönelik yapılan şiddet için ise, ''Sağlıkçılarımıza kalkan her el toplumumuzun, halkımızın canına kast etmiş oluyor" Devlet iradesinin, bütün gücüyle yanımızda olduğunu bilelim. Vatandaşlarımıza, halkımıza, özellikle hekim arkadaşlarımıza, sağlık çalışanlarımıza daha çok saygı ve özellikle önemli bir tutum bekliyorum. '' ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1642645/kocaterorle-verdigimiz-sinavi-hep-birlikte-saglikta-siddet-icin-de-verecegiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.