Yetkin Öztürk'ten Hakan Han Özcan'a gönderme: 'Buyursun halk hakem'

İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın "Mahalle ziyaretleri sırasında muhalefetten kimseyi göremiyoruz" iddialarına ilişkin "Ben Ankara'nın ilçelerine onlarca defa gittim. Çok net söylüyorum. Bizden başka gelen var mı? En iyi hakem vatandaş" dedi.
Ankara Masası
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 20:55
Yetkin Öztürk'ten Hakan Han Özcan'a gönderme: 'Buyursun halk hakem'

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk oldu.

Öztürk, saha çalışmalarıyla ilgili bilgi verirken, son 6 ayda oy oranını en çok arttıran parti olduklarını söyledi. Gece gündüz çalıştıklarını belirten Yetkin Öztürk, Ankara'da 72 bin üyeye ulaştıklarını aktardı.

Öztürk, Ankara'da gidilmedik ilçe bırakmamak için çalıştıklarını belirtirken, parti olarak başlattıkları yaz seferberliğinin 1 Eylül'e kadar süreceğinin altını çizdi.

"Benden başka gezen bir il başkanı olmuş mu?"

Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan'ın "Ramazan'da 112 bin aileyi gezdik. Hiç bir muhalefetle karşılaşmadık. Nerede bu muhalefet" açıklamalarına da yanıt veren Öztürk "Ben Ankara'nın ilçelerine onlarca defa gittim. Çok net söylüyorum. Bizden başka gelen var mı? En iyi hakem vatandaş. Başka bir hakem var mı? Biz onun reyine talibiz. Buyursunlar Ankara'da felaketler yaşandı. Benden başka gezen bir il başkanı olmuş mu?, Ellerini tutan bir başka il başkanı olmuş mu?, Cenazelerine katılan başka il başkanı olmuş mu? Ben oradaydım. Daha ötesi yok ki bu işin. Biz 112 bin eve girdik, 312 bin eve girdik. Kaç bin eve girdiğini ben bilemem. Bunun çetelesini ben tutacak değilim. Ama saha ortada. Hakem de halk. Topa kimin iyi vurduğunu sandık geldiğinde halk net bir şekilde kararını verecek." dedi.

http://ankaramasasi.com/haber/1643370/yetkin-ozturkten-hakan-han-ozcana-gonderme-buyursun-halk-hakem
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.