Kahramankazan'da çocuklara bayram hediyesi

Kahramankazan Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile çocuklara bayram hediyesi verildi.
Ecem Çetin
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 11:23
Kahramankazan'da çocuklara bayram hediyesi

Kahramankazan Belediyesi Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi ve dar gelirli aileler için "Bir Çocuk da Sen Giydir" kampanyasını hayata geçirdi  

Sosyal medya üzerinden başlatılan kampanyaya ilçedeki hayırseverler yoğun ilgi gösterdi. Yapılan yardımlar  belediye ekiplerince ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere bayram öncesinde ulaştırıldı. 

Bayramlık kıyafetlerine kavuşan minikler bayram öncesinde bayramı yaşadı. Kampanya kapsamında çocuklara, içinde iç çamaşırından çoraba, ayakkabıdan kıyafete kadar birçok malzemenin yer aldığı bayramlık paketleri hediye edildi. Kampanya sayesinde 700 çocuğa bayramlıkları ulaştırıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ve eşi Nergiz Oğuz da, ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti. 

Oğuz çifti daha sonra ilçedeki mevsimlik tarım işçisi aileleri de ziyaret etti.  Burada çocuklara bayramlık kıyafet, ayakkabı ve oyuncak hediye etti. Oyuncaklarını ve hediyelerini alan miniklerin neşelerine diyecek yoktu. Ziyaretlerde ayrıca ailelerin ihtiyaçlarına göre çeşitli yardımlarda da bulunuldu.

"Çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli"

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, bayramların dayanışma ve kaynaşma günleri olduğunu belirterek, "Böylesine özel ve anlamlı günlerde, özellikle çocuklarımızın mutluluğu bizim için her şeyden önemli. Başlattığımız kampanya ile bir kar topu yuvarladık. Hemşehrilerimizin yoğun teveccühleriyle bu kar topu çığ haline geldi. Kampanyamıza destek veren herkese teşekkür ediyorum. Dar gelirli ailelerimizin ve çocuklarımızın yalnızca bayramlarda değil, her zaman yanlarındayız" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1644029/kahramankazanda-cocuklara-bayram-hediyesi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.