Saati 1 TL'ye kiralanan 7 bisikleti çaldılar

Sivas Belediyesi’nin Sivaslıların konforu için hizmete sunduğu ve saati 1 TL’ye kiralanabilen bisikletlerden 7 tanesi, çocuk yaştaki zanlılar tarafından kilitleri kırılarak çalındı. Bisikletler bulundu ancak kullanılamaz durumda.
Mevlüt Peker
|
08 Temmuz 2022, Cuma - 16:50
Saati 1 TL'ye kiralanan 7 bisikleti çaldılar

Hırsızlık olayı Sivas Belediyesi’ne ait kiralık bisiklet otoparkında yaşandı. Alınan bilgilere göre çocuk yaştaki hırsızlık zanlıları, Sivas Belediyesi’ne ait toplam bisikletlerden toplam 7 tanesinin kilitlerini kırdılar. Bisikletlerin çalındığını fark eden yetkililer, durumu polise bildirdiler. Olay ile ilgili inceleme yapan polis ekipleri, çalınan kiralık bisikletlerin tamamını buldu. Kullanılamaz duruma gelen bisikletler belediye ekiplerine teslim edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürürken hırsızlık anları da saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olayla ilgili sosyal medya üzerinden açıklama yapan Sivas Belediyesi şu paylaşımda bulundu:

“Bizi üzen görüntüler. Tüm hemşehrilerimiz rahatlıkla kullanabilsin diye saati yalnızca 1 TL olan akıllı bisikletlerimiz, ne yazık ki kendini bilmez kişilerce kilitleri kırılarak yerlerinden çıkarılmış ve bir çoğu kaybolmuştur. Bu kişiler hakkında yasal işlem başlatılmıştır.”

http://ankaramasasi.com/haber/1645063/saati-1-tlye-kiralanan-7-bisikleti-caldilar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.