Köpekler 2 çocuğu daha öldürüyordu

Sokak köpekleri dehşeti durmuyor. Mersin'de sokak köpeklerinin saldırısından kaçan 2 çocuğa, aniden çıktıkları yolda otomobil çarptı. Önlerine aniden çıkan çocuklara çarpan şoför aynı araçla çocukları hastaneye götürürken, köpeklerin saldırısı ve kaza anı kameralar tarafından kaydedildi.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 10:58
Köpekler 2 çocuğu daha öldürüyordu

Mersin'de kendilerine saldıran sokak köpeklerinden korkup kaçan 2 çocuğa, aniden çıktıkları yolda otomobil çarptı. Çocuklara çarpan araç sürücüsü aynı araçla 2 çocuğu da hastaneye götürürken, köpeklerin saldırı anı ile kaza anı güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Alınan bilgilere göre kaza, Halkkent Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde dün meydana geldi. Arkadaşlarıyla gezen 9 yaşındaki Hüseyin Ç. ile 7 yaşındaki Ömer Ensar G, yolun karşısına geçtikleri anda bölgede bulunan çok sayıda sokak köpeğinin saldırısına maruz kaldı.

Köpeklerden kaçmak için can korkusuyla birden kendilerini yola atan 2 çocuğa, G.Y. idaresindeki 33 AEC 486 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere fırlayan ve yaralanan çocuklara, ilk müdahaleyi çocuklara çarpan araçta bulunanlar yaptı. Ardından aynı otomobil ile çocukları Mersin Şehir Hastanesine götüren şoför, çocukları hastane personeline teslim etti. Kafasında kırıklar olan Ömer Ensar G. isimli 7 yaşındaki çocuğun durumunun ağır olduğu öğrenilirken, ayağında kırık bulunan 9 yaşındaki Hüseyin Ç. isimli çocuğun ise hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Diğer taraftan, kaza anı bölgede yer alan güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi. Görüntülerde bölgede gezen çocukların, yolun karşısına geçmeye çalıştıkları, orta refüje geldiklerinde sokak köpeklerinin saldırısına uğradıkları, çocuklardan 2'sinin birden yola atladığı, tam o sırada yoldan geçen bir otomobil çocuklara çarptığı görülüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1652524/kopekler-2-cocugu-daha-olduruyordu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.