İmamoğlu’na: Erdoğan seni tekneden mi alacak?

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İngiliz medya organı Financial Times'a (FT) verdiği röportajda geçen "Erdoğan beni görevden alabilir" iddiasına sert tepki gösterdi.
Mevlüt Peker
|
13 Temmuz 2022, Çarşamba - 13:15
İmamoğlu’na: Erdoğan seni tekneden mi alacak?

İstanbul’un sıkıntılı dönemlerinde tatile gitmesi sebebiyle eleştiri alan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, en son 10 Temmuz'da İstanbul'da yaşanan sel felaketi öncesi tatile gitmiş, sadece İstanbulluların değil, en önemli destekçisi konumundaki FoxTV’nin bile büyük tepkisini almıştı.

Muğla ilinin Fethiye ilçesinde bulunan ve tatil köyü olan Faralya'da Kızılcakaya Mevkii'nde lüks bir otelde kaldığı ortaya çıkan Ekrem İmamoğlu hâlâ görevine dönmüş değil.

Tüm gelişmeler sonrası gazeteci Hulki Cevizoğlu, CNN Türk’teki canlı yayında İmamoğlu’na çok sert tepki gösterdi.

Seni tekneden mi alacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz günlerde Londra merkezli medya organı Financial Times'a verdiği röportajında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri tekrar kazanması durumunda kendisini görevden alabileceği iddiasında bulunmuştu.

Gazeteci Hulki Cevizoğlu, Ekrem İmamoğlu’nun bu iddialarına şu cevabı verdi:

"Görevde yoksunuz ki sizi nereden alacak Erdoğan? Tatildesin bulunduğun tekneden mi alacak? Ne demek görevden alacak. Yani sen kendini biliyorsun zaten. Ve hatta demiştim ki bu konu tartışılırken önceki haftalarda demek ki senin, bizim bilmediğimiz görevden alınmanı gerektiren bir kabahatin var. Böyle bir şey olur mu? İş yapma 'beni görevden alacaklar' de. Mağduriyet yaratmak siyasette başarıya giden yollardan bir tanesi. Çoğu zaman eleştirilen bir meziyettir bu. Mağdur olmadığı halde mağduriyet yaratmak."

http://ankaramasasi.com/haber/1652705/imamogluna-erdogan-seni-tekneden-mi-alacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.