Ekrem İmamoğlu'dan tatil polemiğine yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da etkili olan sel felaketinin ardından tatilde olması nedeniyle topladığı tepkilere yanıt verdi.
Onur Çetinkaya
|
14 Temmuz 2022, Perşembe - 13:28
Ekrem İmamoğlu'dan tatil polemiğine yanıt

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Esenyurt'u vuran sel sırasında tatilde olduğu için kendisine gelen tepkilere cevap verdi.

Basın açıklaması yapan İmamoğlu,  Gelişmeleri anbean takip ettim. Konferans sistemli görüşmeler yaparak gelişmeleri ekibimizle birlikte yönettik '' dedi.

''Tek adamlık olmayacak''

Eleştirilere değinen İBB Başkanı,'' Ne yazık ki son yıllarda Türkiye'de pek çok alanda işlerin normalinden saptığını yaşamaktayız. Tüm alanlarda 'tek adamlık' anlayışı ve bu anlayış yaygın bir hale getirilmek isteniyor. Sorunun çözümü için çalışan binlerce kişinin emeğinin önemi yok mu? İBB 3 yıldır 'tek adam' kafasıyla yönetilen bir kurum değildir. Ben kaldığım sürece İBB'de tek adamlık asla olmayacak.'' diye konuştu.

''Çizmemi gösteriş olsun diye giymiyorum''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun verdiği çizmeli fotoğrafa ilişkin de konuşan İmamoğlu, ''Şov yapmaya değil, sorunu çözmeye uğraştık ve gerçekten sorunu çözdük'' dedi.

İBB Başkanı,'' Çizmeyi gösteriş olsun diye değil afet öncesinde altyapı çalışması yaparken giyiyorum. Asıl güzel ve kalıcı hizmet fotoğrafı da odur. Bu ülkenin popülist kafayla yönetilemeyeceğini biliyoruz.'' açıklamasında bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1654342/ekrem-imamogludan-tatil-polemigine-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.