Yenimahalle 4 yeni sağlık ocağına kavuşacak

Yenimahalle Belediyesi, 4 mahalleyi sağlık ocağı ile buluşturuyor. Yapımı devam eden sağlık merkezleri kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak
Ecem Çetin
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 13:38
Yenimahalle 4 yeni sağlık ocağına kavuşacak

Yenimahalle Belediyesi  Susuz, Barış, Mehmet Akif Ersoy ve 25 Mart mahallelerinde dört sağlık ocağının yapımına devam ediyor.

İnşaatı devam eden dört aile sağlığı merkezinin inşaatlarını denetleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yapıların yakın zamanda tamamlanması için çalışmaları hızla sürdürdüklerini ifade etti.  

"İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır"

Yaşar, "İnsan odaklı hizmetler yerel yönetimlerin olmazsa olmazıdır. Benim için halk sağlığı birinci önceliktir. İnsan için sağlık temel haklardan bir tanesidir. Ben de bunun bilincinde olan bir belediye başkanı olarak sağlık alanında önemli çalışmalara imza atıyorum. Sağlık ocakları yaparak İl Sağlık Müdürlüğüne teslim ediyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın yürüme mesafesinde temel sağlık hizmetlerinden faydalanmasıdır" ifadelerine yer verdi. 

"Sağlık ocaklarımız en kısa sürede inşaatları tamamlanıp hizmete girecek"

Aile sağlığı merkezlerinin Yenimahallelilere hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Yaşar, "Sağlık ocaklarımız en kısa sürede inşaatları tamamlanıp hizmete girecek. Sağlığımızın kıymetini bilelim, çünkü sağlıktan büyük zenginlik yoktur. İlçe sakinlerinin kendi mahallelerinde sağlık hizmetine kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayan aile sağlığı merkezleri, acil müdahale odası, poliklinik muayene odaları, aşı bebek-çocuk izlem odası, emzirme odası, gebe izlem odası ve bekleme salonundan oluşuyor" şeklinde konuştu . 

http://ankaramasasi.com/haber/1656038/yenimahalle-4-yeni-saglik-ocagina-kavusacak
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.