Mehmet Yılmazer’den Mansur Yavaş’a maaş zammı tepkisi

AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yılmazer, Kurban Bayramı öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi işçilerine zam yapmayan Mansur Yavaş’ı eleştirdi.
Mevlüt Peker
|
18 Temmuz 2022, Pazartesi - 14:25
Mehmet Yılmazer’den Mansur Yavaş’a maaş zammı tepkisi

Ankara Masası’na konuşan AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yılmazer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Kurban Bayramı öncesi belediye işçilerine zam yapmamasına tepki gösterdi.

BELKA (Ankara Katı Atıkları Ayıklama Enerji Değerlendirme Bilgisayar İnşaat Nakliyat ve Taahhüt Yemek Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi) ve EGO’da (Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi) işçilerle görüştüklerini söyleyen Mehmet Yılmazer, “BELKA ve EGO’da iş bırakma eylemine gideceklerini ve haklarının verilmediğini söyleyen pek çok işçi arkadaşımız bize dertlerini anlattı.” dedi.

Mansur Yavaş’a çağrı

“Mansur Yavaş’ın yine algı yaparak topu Meclis’e attığı yönünde haberler duyuyoruz.” diyen AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer, “Zam konusu Meclis’in uhdesinde bir konu değil. Biz AK Parti olarak konuyu takip ediyoruz. Mansur Yavaş’ın seçim öncesi ‘mesai arkadaşlarım’ diye hitap edip oyları için vaatler verdiği işçilerimizi daha fazla mağdur etmemesi yönündeki çağrımızı yineliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Yılmazer, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Tüm işçi kardeşlerime buradan ilan ediyorum ki; 2024 yılında bu vicdansız düzeni değiştirmek için birlikte çalışacağız ve işçilerimizin bu dönemde kaybolan hakları da dahil olmak üzere tüm haklarını vereceğiz.”

http://ankaramasasi.com/haber/1658769/mehmet-yilmazerden-mansur-yavasa-maas-zammi-tepkisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.