Pursaklar Sirkeli Mahallesine yeni parklar

Pursaklar Belediyesi Sirkeli Mahallesi'nde yeni parklar inşa etti.
Ecem Çetin
|
18 Temmuz 2022, Pazartesi - 14:51
Pursaklar Sirkeli Mahallesine yeni parklar

Pursaklar Belediyesi, Sirkeli Mahallesi'nin doğallığını koruyarak, yeşilliğini zenginleştirerek, ilçe sakinlerinin çocukları ile birlikte huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için yeni parklar inşa edip, vatandaşların kullanımına sundu.

İlçenin her noktasında, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına çalışma yürüten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sirkeli Yeşilova ve Yeşilyurt mahalle muhtarları ile birlikte yapımı tamamlanan yeni park alanında incelemelerde bulunarak spor aletlerini test etti.

Çocukların neşe içerisinde oynayacağı, ailelerin açık alanda spor yapacağı parklar yaptıklarını belirten Ertuğrul Çetin, "Büyük önem verdiğimiz yeşil alanlarımızı ve çocuklarımızın neşe içerisinde çeşitli oyunlar oynayacakları parkları ilçemize kazandırıyoruz. Bu çerçevede Sirkeli Yeşilova ve Sirkeli Yeşilyurt Muhtarlarımızla birlikte yeni yaptığımız spor alanında spor aletlerini test ettik. Ailelerimiz keyifli vakit geçirsin, ilçemiz nefes alsın anlayışıyla hareket ederek, var gücümüzle çalışmaya, gayret göstermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. 

http://ankaramasasi.com/haber/1658777/pursaklar-sirkeli-mahallesine-yeni-parklar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.