İYİ Parti Nallıhan İlçe Başkanı Yener Samur: "Şartlar değişti, yüzde 60 oyla geçeriz"

İYİ Parti Nallıhan İlçe Başkanı Yener Samur, 2023 seçimleri için Nallıhan'da şartların değiştiğini belirterek, "Yüzde 60 oyla geçeriz diye düşünüyorum." dedi.
Büşra Bayrak
|
20 Temmuz 2022, Çarşamba - 13:40
İYİ Parti Nallıhan İlçe Başkanı Yener Samur: "Şartlar değişti, yüzde 60 oyla geçeriz"

İYİ Parti Nallıhan İlçe Başkanı Yener Samur, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın sunduğu Arka Plan programına konuk oldu.

Nallıhan’da düzenli olarak esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Samur, ekonomik nedenlerden dolayı esnafın perişan halde olduğunu söyledi. Maddi zorluklar nedeniyle Nallıhan esnafının aldığı malı satamama sorunu yaşadığını belirten Samur, vatandaş alsa dahi esnafın sattığı malı yerine koyamadığını aktardı.  Samur,”Çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor sattığı malın fiyatından daha fazla para ile yenisini almak durumunda kalıyor. Esnafın borç yükü artmış durumda, vergiler zaten çok yüksek seviyede ekonomi bozuk olunca esnafta dertli halde.” diye konuştu.

"Nallıhan'da turizme destek verilmeli"

İlçedeki en büyük eksiklerinin öğrenci yurdu olmaması olduğunu söyleyen Samur, “Nallıhan’da yeteri kadar otel yok. Dışarıdan gelen misafirlerimize konaklama imkanı sağlayacak yerlerin açılması gerekli. Nallıhan turizme uygun bir yer. Daha önceki dönemde ilçeye çok tur gelirdi. Maalesef son dönemde tur gelmiyor, önü kapatıldı. MHP dönemindeyken Adnan Başkanın zamanında büyük turist akını olurdu. İlçeye ekonomik olarak katkısı olurdu. Ama İsmail başkan döneminde bu turlar azaldı. Belediye  bu konuda destek vermeli önünü açmalı. Daha önce haftada 50-100 araç geliyorsa şimdi 5-10 araç geliyor.” dedi.

"Şartlar değişti, yüzde 60 oyla geçeriz"

2023 seçimleri için Nallıhanlıların Millet İttifakı adayına bakışı sorulması üzerine Samur,” Daha önceki seçimlerde bilinçli seçmen Nallıhan merkezde daha fazla olduğu için çok büyük bir sıkıntımız yoktu. Ama kırsalda biraz daha muhalif olarak zayıftık. Bu dönem şartlar baya değişti o yüzden zannedersem yüzde 60’ları geçeriz diye düşünüyorum.”ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1663975/iyi-parti-nallihan-ilce-baskani-yener-samur-sartlar-degisti-yuzde-60-oyla-geceriz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.