İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk: İYİ Parti en çok oyu alacaktır

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk," Millet İttifakının yapılacak seçimde Gölbaşı'ndan oy olarak yarıdan fazlasını alacağını düşünüyorum. Şunu da eklemek isterim İYİ Parti en çok oyu alacaktır" dedi.
Büşra Bayrak
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 13:51
İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk: İYİ Parti en çok oyu alacaktır

İYİ Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk, Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın sunduğu Arka Plan programına konuk oldu.

Türkiye genelinde olduğu gibi Gölbaşı’nda ekonomik kriz yaşadığını söyleyen Öztürk, ilçe esnafının fatura yükü altında ezildiğini belirtti. Öztürk, ”Yaptığımız ziyaretlerde artık esnaflar şu cümleyi kullanır oldu; biz iki kira ödüyoruz. Bu ne demek diye sordum, şu kadar kira ödüyorum ama bir de kira kontratsız bir kira daha ödüyorum diyor. O ne demek dedim. Elektrik faturası, bir kira parası da onu ödüyorum diyor. O da yetmiyor, işçinin maaşı, vergi, bunlar gibi inanılmaz bir yük var diyor.” diye konuştu.

"3 yıldır tramvay projesine çivi çakılmadı"

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in seçim döneminde söylediği vaatleri yerine getirmediğini vurgulayan Öztürk,”3 yıldır devamlı reklam panolarında reklamları yapılan bir tramvayımız var bizim. Ramazan Başkanın tramvay  projesi, üniversiteler caddesinden şehir merkezine ulaşım sağlayacak projeyi 3 yıldır yapıyorum, yaptım, vagonu aldım, rayları getirdim filan hala çivi çakılmadı. Olduğu gibi duruyor, en ufak ilerleme yok.”dedi.

" Belediye kar-zarar yeri midir?"

Öztürk, göl kenarında bulunan kafelerde çay fiyatlarının pahalı olması nedeniyle ihtiyaç sahibi insanların aileleriyle bir bardak çay dahi içemediğini dile getirerek,”Göl kenarında belediyemizin çok da güzel merkezi yerde bir işletmesi var. Bütün Gölbaşılılar bilir Manzara Kafe, burası yıllardır sebepsiz kapalı. Neden kapalı olduğunu tam bilmiyoruz, biraz araştırdığımda zarar ettiği için kapandığı söyleniyor. Buradan soruyorum, belediye kar-zarar yeri midir? Bir babanın oraya gidip kısıtlı bütçesiyle ailesiyle çay içmesini sağlamaktan daha büyük bir proje olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

"Gölbaşı'nda en çok oyu İYİ Parti alacaktır"

6’lı masanın Gölbaşı’nda karşılık bulduğunu belirten Öztürk, “Ben inanıyorum ki sadece Gölbaşında değil, tüm Türkiye’de vatandaşımız 6’lı masaya, millet ittifakı bileşenlerine gerekli desteği verip 2023’te sandıkta demokratik bir seçim yapılarak Millet İttifakı’nın iktidarıyla sonuçlanacaktır. En son seçimde 80 küsur bin oy kullanıldı Gölbaşında ben onun üzerine bir 10 bin daha koymak istiyorum 90 bin oy üzerinden konuşayım, yüzde üzerinden konuşulunca anlaşılmayabilir. Ben kesinlikle Millet İttifakının yapılacak seçimde oy olarak yarıdan fazlasını alacağını düşünüyorum. Yani Cumhur İttifakı, Millet İttifakı olarak düşünecek olursak Millet İttifakı 1. çıkar. Şunu da eklemek isterim İYİ Parti en çok oyu alacaktır.”diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1667762/iyi-parti-golbasi-ilce-baskani-mehmet-ozturk-iyi-parti-en-cok-oyu-alacaktir
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.