Karasu canavarı, tam bir suç makinesi çıktı!

Sakarya’nın Karasu ilçesinde sözle taciz ederek ahlaksız teklifte bulunduğu genç kızın cep telefonu ile fotoğraf çekmesine sinirlenip Tekel bayi içinde darp eden şahsın çok sayıda suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Zanlının, olay günü alkollü olduğu için yaptıklarını hatırlamadığını ileri sürdü.
Mevlüt Peker
|
22 Temmuz 2022, Cuma - 17:55
Karasu canavarı, tam bir suç makinesi çıktı!

İstanbul’da yaşayan Şevval Ö. isimli genç kadın, bayram tatilinde ailesiyle birlikte Sakarya’nın Karasu ilçesine geldi.

19 Temmuz Salı gecesi saat 00.30 dolaylarında Yalı Mahallesi Batı Karadeniz Caddesi üzerinde sahil boyu yürüyüş yapmak için tatil yaptıkları evden çıkan Şevval Ö, sokakta Talip Altındal isimli şahsın sözlü tacizine ve ahlaksız tekliflerine maruz kaldı. Genç kız tepki gösterip telefonunu çıkartarak Talip Altındal'ın aracının plakasının fotoğrafını çekmek ve şikayetçi olmak istedi. Fotoğraf çekildiğini anlayan ve öfkeden çıldıran Talip Altındal, otomobilden inerek genç kızı kovaladı. Saldırgandan kurtulmak isteyen genç kız, olay yerinde tek açık olan tekel bayiine girdi ve yardım istedi. Tekel bayiine de gelen saldırgan Talip Altındal, kimsenin genç kıza yardım etmemesi üzerine genç kıza defalarca yumruk ve tekmeler attı, sonra da telefonunu parçaladı. Saldırı anı anbean Tekel bayiinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Vahşet sonrası genç kız darp raporu aldı, Talip Altındal isimli suç makinesi ise tutuklanıp Sakarya 1. Nolu L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna konuldu.

Tutuklanarak cezaevine konulan Talip Altındal’ın evli ve 4 çocuk babası olduğu bildirildi. Yaralama, tehdit ve hakaret gibi çok sayıda suç kaydı ortaya çıkan Talip Talip Altındal’ın sosyal medyada silahla poz verdiği paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.

Alkollü olduğu için olayları hatırlamadığını ileri süren Talip Altındal, hiçbir şey hatırlamadığını söylemesine rağmen genç kızın kendisini darp ettiğini iddia etti. Ayrıca Talip Altındal’ın aracından tüfek çıktığı bildirildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1668284/karasu-canavari-tam-bir-suc-makinesi-cikti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.