Gültekin Uysal'dan Ankapark paylaşımı

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında sosyal medya hesaplarından yaşanan ''Ankapark '' atışmasına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal 'da katıldı.
Onur Çetinkaya
|
23 Temmuz 2022, Cumartesi - 12:13
Gültekin Uysal'dan Ankapark paylaşımı

Bakan Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Ankapark ile ilgili olarak paylaşımda bulundu.

Kurum, “Tek bildikleri algı! Kaderine terk edilen Ankapark'ın içler acısı halinden Belediye Başkanı'nın hiç mi sorumluluğu yok? Ankara, Ankapark siyasi ikbal için kullanılacak bir malzeme değildir” ifadelerini kullandı.

''Sizin de bildiğinizi düşünüyorum''

Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Bakan Kurum'a;

“Ankapark’ın belediyemize devri sizin de bildiğinizi düşünüyorum ki, 3 yıl önce değil, mahkeme kararıyla 5 gün önce gerçekleşmiştir Ankapark’ın geleceğine birlikte yön vermemiz adına, Ankapark’ın geleceğine birlikte yön vermemiz adına, sizler de http://forms.ankara.bel.tr/ank... üzerinden değerli fikirlerinizi iletebilirsiniz.” diye cevap verdi.

''Talimat verilmiş taşları döşüyorlar ''

Murat Kurum ve Mansur Yavaş atışmasına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'da katldı.

Sosyal medya hesabından Mansur Yavaş'ı etiketleyerek paylaşımda bulunan Uysal,''Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Ankapark’ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alınması için Çevre/Şehircilik Bakanına talimat verilmiş; onun taşlarını döşüyorlar anlaşılan.'' ifadelerine yer verdi.

http://ankaramasasi.com/haber/1669857/gultekin-uysaldan-ankapark-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.