Kadınların ayaklarını çeken sapığa meydan dayağı

Bursa'da belediye otobüsündeki kadınların ayaklarını cep telefonuyla çektiği ileri sürülen zanlıya otobüste bulunan vatandaşlar tarafından meydan dayağı atıldı.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 12:52
Kadınların ayaklarını çeken sapığa meydan dayağı

Bursa ili Osmangazi ilçesi Güzelyalı-Emek güzergahında seyreden belediye otobüsünde kadınların çıplak ayaklarının fotoğraflarını çekerek videoya alan zanlıyı fark eden yolcular emin olmak için önce kendi aralarında konuştular.


Yolculardan birinin “Kızımı nasıl videoya çekersin sen?” diyerek zanlıya bağırması ve tartaklamasıyla zanlıyı darp da başladı. Otobüste bulunan diğer yolcular zanlıyı tutarken, durumu kabullenmeyen zanlının otobüsten inmemek için direndiği görüldü.

Bir kadın yolcu tarafından cep telefonu hafızasına bakılan zanlının kadınların çıplak ayaklarını çektiğine dair fotoğraf ve videolar görüldü.

Suçlu olmasına rağmen üste çıkmaya çalışan zanlı, küfürler ederek otobüsten inerken zanlının yakını da otobüstekiler tarafından kovalandı. Yerden kaldırım taşı alarak otobüse atmaya çalışan zanlının yakını ise diğer yolcular tarafından etkisiz duruma getirildi. Yere düşen zanlının yakını, yolcuların tekmelerinden kurtulamadı.

http://ankaramasasi.com/haber/1672555/kadinlarin-ayaklarini-ceken-sapiga-meydan-dayagi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.