Öldüğü yerde kendi videosunu çekmiş

Şanlıurfa ilinin Suruç ilçesinde bir otomobilin çarptıktan sonra kaçtığı çocuk yaşamını yitirdi. Talihsiz çocuğun, vefat ettiği yerde video çektiği ortaya çıktı.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 16:17
Öldüğü yerde kendi videosunu çekmiş

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı kırsal Kızılhöyük Mahallesi'nde sürücü ismi ile araç plakası henüz tespit edilemeyen otomobil, babasına ait petrol istasyonuna gitmek için Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun karşısına geçmek isteyen İzzet Akbaş’a (16) çarptı.

Çocuk, çarpmanın şiddetiyle yol kenarına savrulurken, sürücü ise aracından inip yerde yatan çocuğu kontrol etti.

Çocuğun nefes almadığını anlayan sürücü, aynı araçla kaza mahallinden kaçtı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verince olay yerine gelen sağlık ekipleri, çocuğu kontrol ettiler ve geri döndürülemeyecek derecede yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Vefat ettiği yerde kendi videosunu çekmiş

16 yaşındaki İzzet Akbaş'ın yaşamını yitirdiği noktada kendini videoya çekip sosyal medyada paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde İzzet Akbaş bir süre yol kenarında yürüyor ve tam kazanın yaşandığı yere geldiğinde videoyu sonlandırıyor.

Jandarma ekipleri, 16 yaşındaki çocuğa çarparak hayatını kaybetmesine yol açan sürücüyü yakalamak için çalışma yürütüyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1672905/oldugu-yerde-kendi-videosunu-cekmis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.