Ankara'da feci kaza! Nakliye kamyonu bina boşluğuna düştü

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde kontrol çıkan nakliye kamyonu bir apartmanın giriş kısmında bulunan boşluğa düştü. Kazada can kaybı yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi
Ecem Çetin
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 17:09
Ankara'da feci kaza! Nakliye kamyonu bina boşluğuna düştü

Kaza, Ankara'nın Yenimahalle ilçesi  Pamuklar Mahallesi’ndeki bir sitenin bahçesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre,   S.G.’nin  idaresindeki   06 HLH 56 plakalı nakliye kamyonu, frenin arızalanması sebebiyle kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan kamyon, içerisinde bulunan ev eşyalarıyla birlikte site içerisindeki bir apartmanın giriş kısmında bulunan boşluğa düştü.

İhbar üzerine olay yerine  112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Olayda, can kaybı ve yaralanma yaşanmazken,  otomobilde ise hasar meydana geldi.  

Devrilen kamyon çekici yardımıyla kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza anı sitenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası kaydında kamyonun içerisinde bulunan bir çalışanın hareket halindeki araçtan atladığı görüldü. 

Site sakinleri ise olaydan birkaç dakika önce kazanın yaşandığı yerde çocukların oyun oynadıklarını ve muhtemel bir facianın eşiğinden dönüldüğünü söyledi.

"Olay biraz daha önce yaşansaydı çocuklar ölmüştü"

Olayın tanıklarından Cafer Arslan, gürültünün etkisiyle deprem olduğunu sandığını söyleyerek, "Evden çıkarken kamyonun aşağıya doğru indiğini gördüm. Orada 3 tane çocuk vardı, olay biraz daha önce yaşansaydı çocuklar ölmüştü. Kamyonun yukarıdan gelirken freni patlamış, direkt binaya dalmış. Ardından insanlar toplandı, çocuklarını aldılar. Yaralanma ve ölü yok, iki üç dakika önce olsaydı 3 tane ölü olurdu kesin. Deprem oldu sandım, çok büyük bir gürültüydü. Sonra polis geldi, tutanak tuttu. Park halindeki araçlara çarpmış" ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1672978/ankarada-feci-kaza-nakliye-kamyonu-bina-bosluguna-dustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.