Silahlı soyguncular piskoposu canlı yayında soydu

Vaaz veren piskoposun 1 milyon dolarlık mücevherleri canlı yayında silahlı ve maskeli soyguncular tarafından soyuldu.
Mevlüt Peker
|
26 Temmuz 2022, Salı - 16:31
Silahlı soyguncular piskoposu canlı yayında soydu

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nde gösterişli tarzıyla ünlü Piskopos Lamor Miller-Whitehead'in taktığı 1 milyon dolar değerindeki mücevherleri, internet üzerinden canlı vaaz verdiği sırasında silahlı ve maskeli soyguncular tarafından soyuldu.

Gösterişli giyimi, pahalı takıları dışında New York Belediye Başkanı Eric Adams ile olan dostluğuyla da bilinen Piskopos Lamor Miller-Whitehead, internet üzerinden canlı yayınlanan kilisedeki vaazı sırasında karısıyla birlikte üç silahlı ve maskeli soyguncunun hedefi oldu.

Canlı yayınlanan vaaz esnasında silahlı soyguncuların içeri girdiğini gören 44 yaşındaki Piskopos Lamor Miller-Whitehead’in yere yattığı ve soyguncuları sakin tutmak için "Tamam, tamam" dediği duyuluyor. Saniyeler sonra ise maskeli soyguncular peşpeşe kadraja giriyor ve piskoposun yanına gelerek mücevherleri alıyor.

Soygunun ardından açıklama yapan Piskopos Lamor Miller-Whitehead, soyguncuların karısının mücevherlerini çalarken bebeğinin yüzüne tabanca dayadığını kaydederek, "Onların silahlarıyla geldiklerini gördüğümde herkese dışarı çıkmasını söyledim. Kiliseyi havaya uçurmak mı istiyorlar yoksa sadece bir soygun için mi geliyorlardı bilmiyordum. Eşimin tüm mücevherlerini aldılar, benim tüm mücevherlerimi aldılar" diye konuştu. 

Hırsızların yakalanmalarına yönelik verilecek her bilgi için 50 bin dolar ödül konulduğunu açıklayan Piskopos Lamor Miller-Whitehead, kilise hizmetlerinin ise planlandığı şekliyle aksamadan devam edeceğini söyledi.

New York Polis Departmanından yapılan açıklamada ise, 44 yaşındaki piskopos ile 38 yaşındaki karısının üzerinden çalınan mücevherlerin değerinin tahminen 1 milyon doları geçtiği belirtildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1674926/silahli-soyguncular-piskoposu-canli-yayinda-soydu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.