Sincan'da parklar daha güvenli

Sincan’da 10 park ve 7 kavşağa daha kamera sistemi kuruldu.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 14:02
Sincan'da parklar daha güvenli

Sincan ilçesinin 178 noktasında ücretsiz internet hizmeti veren Sincan Belediyesi, günde ortalama 5 bin vatandaşın yararlandığı internet hizmetinin yanı sıra Sincanlıların güvenliği için sokaklarda ve parklarda kamera sistemi uygulamasını da genişleterek sürdürüyor.

Her geçen gün Hanım Konakları, Millet Kıraathaneleri ve Gençlik Merkezleri gibi Sincanlıların sosyal yaşamına dönük faaliyette bulunan mekanları artıran Sincan Belediyesi, yeni açılmış hizmet binalarına ilk iş olarak internet hizmeti ve kamera sistemi kuruyor.

Sincan Belediyesi son olarak Fatih Mahallesi’nde açtığı Kültür ve Sanat Merkezi’nin de internet altyapısını ve kamera sistemini kurarak, Sincanlıların güvenli ve huzurlu vakit geçirmesini sağlıyor.

10 park ve 7 kavşak kameralandırıldı

Kent Meydanı Saat Kulesi’nin çevresine ve yeni yapılan 10 parka kamera sistemi kuran Sincan Belediyesi; Plevne Mahallesi, Tandoğan Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Menderes Mahallesi ve Ertuğrul Gazi Mahallesi’ndeki kavşakları da kamera sistemiyle güven altına aldı. Son kurulan kamera sistemleriyle birlikte Sincan genelinde toplam 1324 kamera ile vatandaşın güvenliği sağlanıyor.

http://ankaramasasi.com/haber/1679466/sincanda-parklar-daha-guvenli
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.