Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına destek!

Altındağ Belediyesi, üniversite öğrenci adaylarına, geleceklerini şekillendirecekleri dönemeçte önemli destek sağlıyor. Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın üniversite öğrenci adaylarına yardımcı olunmasını istemesi üzerine, adaylara üniversite tercih sürecinde ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 15:26
Altındağ Belediyesi’nden üniversite adaylarına destek!

Altındağlı gençlere her alanda destek vermeye çalışan Altındağ Belediyesi, YKS’ye (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) giren üniversite öğrenci adaylarına "Tercih Rehberlik Desteği" hizmeti vermeye başladı. Uzmanlar tarafından sağlanan tercih danışmanlık hizmeti, sınav maratonu sürecinde ter döken Altındağlı gençler ve ailelerince memnuniyetle karşılandı.

Kütüphanelere başvurulacak

Konunun uzmanlarından ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti almak isteyenlerin saat 09.30-17.30 arasında, bulundukları mahalle kütüphanelerine başvuru yapmaları gerekiyor. 26-28 Temmuz tarihleri arasında İstiklal Kütüphanesi ile Karapürçek Kütüphanesi’nde, 29-30 Temmuz tarihlerinde ise Ali Ersoy Kütüphanesinde tercih rehberliği hizmeti sunulacak. Uzman rehberler, Yükseköğretim Kurumları Sınavı tercihi yapma noktasında yardıma ihtiyacı olan ya da tercihlerde zorlanan üniversite öğrenci adaylarına ilgili tarih ve saatlerde destek sağlayacak.

Asım Balcı: Kararınız inşallah en doğru tercihiniz olur

Altındağ Belediyesi’nin, her alanda Altındağlı gençlerin heyecanına ortak olduğunun altını çizen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Öğrencilerimizin tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapması için ücretsiz YKS tercih danışmanlığı hizmeti başlattık. Bu hizmeti geçtiğimiz yıl da vermiştik ve çok verim almıştık. Gençlerimiz puanlarına göre en doğru tercihe yerleşmişlerdi. Bu yıl da yine onların heyecanına ortak olmayı görev bildik. Tercih yapmak isteyen öğrenci kardeşlerimize yardımcı olalım, aldıkları puan karşılığında en doğru tercihleri yapmalarına destek olalım istedik." diye konuştu.

Başkan Asım Balcı, “Gençlerimizin yıl boyunca nasıl çalıştıklarını, ne denli emek verdiklerini yakından gördüm. Kütüphanelerde ter döktüler, çalıştılar, başardılar. Şimdi karar zamanı... Tüm gençlerimiz için hayırlı olan ne ise, onun gerçekleşmesini temenni ediyorum. Verecekleri karar, en doğru tercihleri olsun inşallah." temennisinde bulundu.

http://ankaramasasi.com/haber/1679624/altindag-belediyesinden-universite-adaylarina-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.