Fethi Yaşar belediye bürokratlarını uyardı

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın her ay belediye bürokratlarıyla rutin olarak yaptığı müdürler toplantısında, vatandaşa hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak için yapılması gerekenler değerlendirildi.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 15:47
Fethi Yaşar belediye bürokratlarını uyardı

“Vatandaşa hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak için ne yapılması gerekiyor?” sorusuna cevap aranılan müdürler toplantısı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın başkanlığında toplandı.

Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras ve Hüseyin Boran’ın da katıldığı toplantıda Başkan Fethi Yaşar; hizmet hızını ve kalitesini yükseltmek için kurulan İletişim Ofisi'ne istek, şikayet ve uyarılarını ileten vatandaşlara daha hızlı dönülmesi hususunda belediye bürokratlarını ikaz etti.

“İletişim Ofisi’ni hizmet kalitesini artırmak için kurduk”

Vatandaşların dilek ve şikayetlerinin en hızlı biçimde değerlendirilip yanıt verilebilmesi amacıyla İletişim Ofisi’nin kurulduğuna dikkat çeken Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de hizmet kalitesinin yükseltilmesi adına İletişim Ofisi projesini hayata geçirdik. Belediyemize bağlı bütün birimlerimiz İletişim Ofisi'ne yapılan istek ve şikayetlere en hızlı şekilde cevap vermek durumundadır. Çalışanlarımıza bu konuda gerekli uyarıları yapın. Hizmetin vatandaşa zamanında ulaşabilmesi adına hızlı çözüm üretmek ve bilgi vermek büyük önem taşıyor.” dedi.

“Vatandaş belediyeden ayrılırken yüzü gülmeli”

Belediye personelinin vatandaşa hizmet vermekle yükümlü olduğunun altını çizen Fethi Yaşar, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Yenimahalle halkına güler yüzle hizmet etmek zorundayız. Personel, vatandaşımıza güler yüzle, hoşgörüyle hizmet sunmalıdır. Belediyemize gelen vatandaşın ne işi olursa olsun, belediyeden güler yüzle ayrılmalı. Yasalar çerçevesinde sorunları hızlı bir şekilde çözmeye çalışın. Biz bir aileyiz. 13 yıldır yaptığımız gibi disiplinli bir şekilde çalışarak Yenimahalle halkına hizmet sunmaya devam edeceğiz.”

http://ankaramasasi.com/haber/1679652/fethi-yasar-belediye-burokratlarini-uyardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Ademsakarya
25 Ağustos 2023, 22:03
Valla ben yüzüm asık döndüm kimse yardımcı olmuyor