Etimesgut’ta pompalı tüfekle ateş açan kardeşler yakalandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde trafiğin ortasında pompalı tüfekle havaya ateş açan ve kardeş oldukları öğrenilen 2 kişi yakalandı.
Mevlüt Peker
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 16:10
Etimesgut’ta pompalı tüfekle ateş açan kardeşler yakalandı

Başkent Ankara'da trafik sebebiyle iki grup arasında kavga çıktı. Kavga sırasında pompalı tüfekle peş peşe havaya ateş açan iki kardeşe gözaltı uygulandı.

Edinilen bilgilere göre Etimesgut ilçesine bağlı Alsancak Mahallesi’nin Hikmet Özer Caddesi'nde sabah vakitlerinde otomobille yolda olan C.K. ve A.K. isimli kardeşler, yol kenarındaki işletmeye ekmek kasaları indiren fırıncılar ile “yolu daraltıyorsunuz” diyerek tartıştı.

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce C.K. ve A.K. kardeşler, yanlarında bulunan pompalı tüfeği araçtan çıkararak havaya peş peşe ateş etmeye başladı.

Tam o esnada olay yerinden geçmekte olan Etimesgut İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekibi, kavga eden gruplara müdahalede bulundu ve C.K. ve A.K. kardeşleri meskun mahalde ateşli silah kullanmaktan gözaltına aldı.

Yapılan ilk kontrolde kardeşlerin alkollü oldukları belirlenirken, ifade işlemlerinin yapılması için iki kardeş polis merkezi amirliğine götürüldü.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Diğer taraftan kardeşlerin pompalı tüfekle havaya ateş açtıkları an, civarda bulunan ve olaya tanıklık eden bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kayıt altına alındı. 

http://ankaramasasi.com/haber/1679695/etimesgutta-pompali-tufekle-ates-acan-kardesler-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.