Gelecek Partisinden Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek

Gelecek Partisi Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin "Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum" dedi.
Ankara Masası
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 09:22
Gelecek Partisinden Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, TELE1'de Umut Yertutan'ın sunduğu Habere Doğru isimli programa konuk oldu.

Üstün, önümüzdeki seçimde önceliğin memleket olması gerektiğini vurgulayarak "Kimsenin nefis yapmayacağı bir durum olacak" dedi.

"Kimsenin itirazı olmaz"

'6'lı masanın adayı kim olacak?' tartışmalarında ismi ön plana çıkan  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Üstün, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem için bir araya gelen altı muhalefet partisinin kararı ile Kılıçdaroğlu'nun aday olması durumunda kimsenin bir itirazı olmayacağını dile getirdi.

Adayın aklı ve niteliklerine vurgu yapan Üstün, "Ortak aday olarak verilirse asla kimse kimse karşı çıkmaz. Masada hiçbir problem olacağını düşünmüyorum" dedi.

"28 Şubat eleştirisi kıymetli değil mi?"

Kılıçdaroğlu'nun ülke meselerindeki emeklerini herkesin bildiğine vurgu yapan üstün " "Özellikle Ankara, İstanbul seçimleri, İYİ Parti'nin seçimlere girmesinden biliyoruz. Şu andaki diyalogları ile ilgili de biliyoruz. Çıkıp 28 Şubat ile sıkıntılar varken özeleştiride bulunması kıymetli değil mi?" diye konuştu.

http://ankaramasasi.com/haber/1680273/gelecek-partisinden-kilicdaroglunun-adayligina-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.