Pursaklar’da Atatürk Parkı yenileniyor

Pursaklar Saray Mahallesinde bulunan Atatürk Parkı'nın daha güzel, daha modern bir görünüme kavuşması için yenileme çalışmaları hızla devam ediyor.
Ankara Masası
|
29 Temmuz 2022, Cuma - 11:20
Pursaklar’da Atatürk Parkı yenileniyor

Pursaklar Belediyesi ilçede ki eskimiş parkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlara güzel yeşil parklar sunmayı hedefleyen Pursaklar Belediyesi ekipleri, Saray Mahallesinde bulunan 'Atatürk Parkı' için kolları sıvadı. 

"Hemşehrilerimizin nefes alabileceği alanları attırmaya devam edeceğiz"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ise çalışmaları olay yerinden takip ediyor. Personellere tatlı ikramında bulunan Çetin şu sözleri söyledi:

‘‘Parklarımızı, hemşehrilerimizin günün yorgunluğunu, stresini atabileceği ve rahatlayacağı yerler haline getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir an önce parkımızı kullanabilmeniz için gece gündüz çalışan mesai arkadaşlarıma tatlı ikram ederek kolaylıklar diledim. Pursaklar Belediyesi olarak hemşehrilerimizin nefes alabileceği alanları artırmaya devam edeceğiz. Günümüz koşullarına göre yenilenecek olan Atatürk Parkımızın ilçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum." 

http://ankaramasasi.com/haber/1680463/pursaklarda-ataturk-parki-yenileniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.