Mamak’ta 1100 çocuk için sünnet şöleni

Sosyal belediyecilikte faaliyetlerine ağırlık veren Mamak Belediyesi, düzenlediği Geleneksel Sünnet Şöleni ile yine çocukların yüzünü güldürdü.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 09:52
Mamak’ta 1100 çocuk için sünnet şöleni

Mamak Belediyesi bu sene 1100 çocuğun sünnet masraflarını karşıladı. Sünnet operasyonları ücretsiz gerçekleştirilirken, sürpriz oyuncaklar ve sünnet kıyafetlerle çocuklar sevindirildi.

Üreğil Millet Bahçesi’nde düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni ile minikler, aileleriyle birlikte eğlencenin tadına vardı. Çocuklar kukla, animasyon ve illüzyonlara yoğun ilgi gösterdi, bando orkestrası tarafından çalınan hareketli parçalar eşliğinde dans etti.

Sünnet Şölenine Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci ve belediye meclis üyeleri ile birlikte katılan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, çocuklarla yakından ilgilendi.

Miniklerin aileleri ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı Geleneksel Sünnet Şöleninde konuşan Başkan Murat Köse, “Can şenliği göz aydını yavrularımızın geleceğe bir adım daha attıkları bu güzel günü hep beraber yaşıyoruz. Bu güzel şölen yavrularımızın geleceğinde güzel bir hatıra olarak kalacak. 1100 yavrumuzun sünnet şölenini gerçekleştiriyoruz. Bu şölenler, bu festivaller bizlerin arasındaki köprülerin sağlamlaşmasını da sağlıyor aynı zamanda. Görevi aldığımız günden bu yana her yaş grubuna hitap etmeye çalışıyoruz. Etkinliklerimizle, kültürel sosyal faaliyetimizle tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Çünkü bizler her zaman ‘Halka hizmet Hakk’a hizmettir’ anlayışını benimsedik.” diye konuştu.

Çocukları geleceğe en iyi biçimde hazırlamak için çaba sarf ettiklerini belirten Mamak İlçe Kaymakamı Ali Sırmalı ise, “Çünkü onlar bizim geleceğimiz. Bugün onların hayatlarında bir dönüm noktası. Onlar bu güzel günü her zaman hatırlayacak, yad edecekler. Ben Mamak Belediyemize, Mamak Belediye Başkanımız Murat Köse’ye bu güzel şöleni hazırladığı için teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sünnet Şöleninin sonunda hatıra fotoğrafı çekilirken çocukların mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

http://ankaramasasi.com/haber/1682264/mamakta-1100-cocuk-icin-sunnet-soleni
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
Orhan güzelyurt
22 Haziran 2023, 23:22
Mamak belediyesi sünnetler ne zaman hangi ay