Sincan’da yama ve asfalt çalışmaları sürüyor

Sincan Belediyesi, Ankaralıların konforlu ve rahat ulaşımı için yol asfaltlama, bakım ve onarım hizmetlerini kesintisiz sürdürüyor. Asfalt çalışmaları için en uygun aylar olan Mayıs, Haziran ve Temmuz ayında Sincan bölgesindeki cadde ve sokaklara 18 bin ton asfalt serildi.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 11:07
Sincan’da yama ve asfalt çalışmaları sürüyor

Sincan Belediyesi asfalt serim çalışmaları ile yolların bakımı ve bozulan yolların onarımı için çalışmalarına devam ediyor. Sincan Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri belirlenen yıpranmış ve bozuk yolların bakım ve onarım çalışmalarını anında gerçekleştiriyor. Mayıs, Haziran ve Temmuz aylarını kapsayan son 3 aylık dönemde serim işlemi ve yama olmak üzere toplam 18 bin ton asfalt kullanıldı.

Sincan’da sıcak asfalt serim çalışması ve yama işlemi gerçekleştirilen mahalleler ise şunlar:

29 Ekim Mahallesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi, Gökçek Mahallesi, Malazgirt Mahallesi, Menderes Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Osmanlı Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi, Saraycık Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Tandoğan Mahallesi, Törekent Mahallesi.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından belirlenen program dahilinde gerçekleştirilen çalışmalarda belediye ekipleri zamanla bozulan ve aşınan sokakların yollarını yenileyerek sıcak asfalt serimi sayesinde Sincan mahallelerini daha modern görünüme kavuşturuyor. Sincan Belediyesinden yapılan açıklamada “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından asfaltlama ve onarım çalışmaları hız kesmeden devam edecek.” denildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1682385/sincanda-yama-ve-asfalt-calismalari-suruyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.