Ankara’da 24 saat su kesintisi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 1 Ağustos Pazartesi günü 14 mahallede 24 saat su kesintisi uygulanacağı bildirildi.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 12:54
Ankara’da 24 saat su kesintisi

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü, Sincan ve Etimesgut ilçelerinde muhtelif arızalı ve ihtiyaç duyulan yeni içme suyu şebeke hatlarının vana değişimi, tamir ve montaj işleri kapsamında 2. Bölge Su ve Kanal İşletme Dairesi Başkanlığı tarafından çalışma yapılacak olması nedeniyle 1 Ağustos Pazartesi günü 23:59'dan 2 Ağustos Salı günü 23:59'a kadar planlı su kesintisi yapacağını duyurdu.

ASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 24 saat sürecek planlı su kesintisinden etkilenecek mahalleler şu şekilde sıralandı:

Ulubatlı Hasan Mahallesi, Fatih Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gökçek Mahallesi, Mevlana Mahallesi, Törekent Mahallesi, Osmaniye Mahallesi, Organize Sanayi Bölgesi, Menderes Mahallesi, Çoğlu Mahallesi, 29 Ekim Mahallesi, Adalet Mahallesi, Mustafa Kemal Mahallesi, Fevzi Çakmak Mahallesi.

Mamak Boğaziçi Şubesi hizmet veremeyecek

Öte yandan ASKİ Genel Müdürlüğü Abone İşleri Daire Başkanlığına bağlı Mamak Boğaziçi Abone ve Tahsilat Şubesi'nin 1-15 Ağustos tarihleri arasında tadilat çalışması sebebiyle abone ve tahsilat işlemleri için bir süreliğine hizmet verilemeyeceği kaydedildi.

http://ankaramasasi.com/haber/1682508/ankarada-24-saat-su-kesintisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.