İrem’in ölümüne neden olan sürücü mısır tarlasında yakalandı

Denizli ilinin Acıpayam ilçesinde sulama sistemi için tarlaya hortum dizmek amacıyla traktörün arkasına oturan genç kız, traktörün sürücüsü tarafından yapılan ani geri manevra ile dengesini yitirip düştü ve dev tekerin altında kaldı. Genç kızın ölümüne sebep olan Afganistan uyruklu sürücü, kaçarak saklandığı mısır tarlasında yakalandı.
Mevlüt Peker
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 13:10
İrem’in ölümüne neden olan sürücü mısır tarlasında yakalandı

Denizli ilinin Acıpayam ilçesine bağlı Yumrutaş Mahallesi’nde 17 yaşındaki İrem Selçuk, tarla sulama sisteminin hortumlarını dizmek amacıyla traktörün arkasına oturdu. Tam o sırada sürücüsünün ani geri manevra yaptığı traktör, dengesini yitirerek yere düşen İrem Selçuk’un üzerinden geçti. Korkunç olay sonrası Afganistan uyruklu sürücü kazanın yaşandığı yerden kaçtı. Tarlada çalışan diğer işçiler ise durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar ederek yardım istedi. Olay yerine jandarma ekipleri ve sağlık ekipleri gönderildi. Kazanın yaşandığı tarlaya gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı İrem Selçuk’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansa alarak hastaneye götürdü. Ancak İrem Selçuk, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri İrem Selçuk’un ölümüne yol açan sürücünün yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı. Bölgeyi didik didik eden jandarma ekipleri, 8 saat sonra Ata Mohammed N. isimli Afganistan uyruklu sürücüyü mısır tarlasında saklanırken yakaladı. Korktuğu için olay yerinden kaçtığını söyleyen Ata Mohammed N, ifadesi işlemleri tamamlandıktan sonra adli makamlara götürüldü.

Jandarma ekipleri, kazanın yaşandığı Yumrutaş Mahallesi’nde herhangi bir taşkınlığın yaşanmaması için tedbirler aldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1682534/iremin-olumune-neden-olan-surucu-misir-tarlasinda-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.