Ankara'da bir şahıs, tehditler savurduğu Mutlu Aydın isimli kadını kesici aletle yaraladı

Ankara'da bir şahıs tehditler savurduğu Mutlu Aydın'ı kesici aletle yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, saldırgan şahıs olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı
Ecem Çetin
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 17:58
Ankara'da bir şahıs, tehditler savurduğu Mutlu Aydın isimli kadını kesici aletle yaraladı

Olay, Ankara’nın Çankaya ilçesinde meydana geldi. 

Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlemeyen bir kişi (44)  Mutlu Aydın isimli bir şahsı tehdit ederek küfürler etmeye başladı. 

Yanında getirdiği kesici aletle Aydın’ı karnından yaralayan saldırgan şahıs kaçarak kayıplara karıştı. 

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Yaralı kadın bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Saldırgan şahsın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldığı öğrenilirken, korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi.

"Olayın aslını henüz bilmiyoruz ama peşini bırakmayacağız"

Olayın ardından açıklamalarda bulunan Türkmen Alevi Bektaşi Vakfı Genel Merkezi Başkanı Özdemir Özdemir, "Sekreterim aradı. ‘Bana saldırdılar başkanım’ dedi. Bir kişi kesici bir aletle yaralamış. Sekreterimi tartaklamış. Fazla konuşamadı. Şu anda kendisine dikiş atılıyor. Provokatör birisi mi, meczup mu? Bilmiyoruz. Olayın aslını henüz bilmiyoruz ama peşini bırakmayacağız. Kesici bir aletle yalnız kalan sekreterimizi yaralamış, küfürler etmiş. Sekreterimizin durumu iyi, hayati tehlikesi yok” ifadelerini kullandı.

http://ankaramasasi.com/haber/1682802/ankarada-bir-sahis-tehditler-savurdugu-mutlu-aydin-isimli-kadini-kesici-aletle-yaraladi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.