Muharrem İnce'den altılı masaya adaylık şartı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Millet İttifakı'ndan aday olması halinde şartlarını sıraladı. Mansur Yavaş’ın 2, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 15 seçim kaybettiğini ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in beşinci partisi olduğunu vurgulayan İnce, “Herkese ikinci, üçüncü, beşinci, on beşinci şansı veriyorsunuz da bana ikinci şansı niye vermiyorsunuz? Niye bana bırak git, diyorsunuz” dedi.
Ankara Masası
|
30 Temmuz 2022, Cumartesi - 22:32
 Muharrem İnce'den altılı masaya adaylık şartı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Antalya'da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnce, 6'lı masanın bir umutmuş gibi anlatılarak, vatandaşın kandırıldığını söyledi. İnce " 6’lı masa kendi aralarında anlaşamıyor" dedi.

Mansur Yavaş’ın 2, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun 15 seçim kaybettiğini ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in beşinci partisi olduğunu dile getiren İnce, "Ben bir kere bir partiden Cumhurbaşkanı adayı oldum, kaybettim" ifadelerini kullandı. 

Adaylık şartları

Millet İttifakı'nın aday adaylık şartlarını sıralayan Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, “Çıktım arkadaşlarımla yeni bir parti kurdum. Herkese ikici, üçüncü, beşinci, on beşinci şansı veriyorsunuz da bana ikinci şansı niye vermiyorsunuz? Niye bana bırak git, diyorsunuz? Ben buradayım. Aday bulamayacaksınız. Sonunda bana gelirsiniz. Bana gelirseniz aday olurum ama şartlarım var, dedim. Bir beni yarı yolda bırakmayacaksınız. İki sandıkları boş bırakmayacaksınız, geçen sefer olduğu gibi. 12 bin sandığı boş tutup, saat 9 buçukta sistemi çökertip, sonra bana seçim gecesi neredeydin, diye sormayacaksın. Nerede olduğumu bilmiyor musunuz? Beraber değil miydik. Bunlar troller. Bunlar buradan beslenenler. Beni aday yapmak istiyorsanız hazırım. Ama hazine size para verecek. Paraları harcayacaksınız ama paraları kasada tutmak yok. Geçen sefer kasada tuttunuz. Ben bunları söyleyince kıyamet koptu” şeklinde konuştu.

Muharrem İnce, iktidara yönelik ekonomi üzerinden eleştirilerde buldu. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren İnce, Manavgat’taki program için Alanya’dan ayrıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1682934/muharrem-inceden-altili-masaya-adaylik-sarti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.