Yaşlı adama iyilik yapmak istedi, pişman oldu

İstanbul’da otobüste bir kadının yer verdiği yaşlı adam, ayağa kalkan çocuğun pantolonuna çarpması sonucu ortalığı birbirine kattı. Yaşlı adamın hakaret ederek annesi ve çocuğuna yaşattığı korku dolu anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
Ankara Masası
|
31 Temmuz 2022, Pazar - 16:14
Yaşlı adama iyilik yapmak istedi, pişman oldu

Olay, dün akşam İstanbul'da Fatih - Taksim seferini yapan bir  otobüste yaşandı.

Bir kadın oğlu ile birlikte karşılıklı koltuklara oturarak seyahat ediyordu. Bir süre sonra durakta duran otobüse yaşlı bir adam bindi. Boş koltuk olmayan otobüste yaşlı adamın oturması için  karşısında oturan oğlunu kucağına aldığı sırada çocuğun ayakkabısı adamın pantolonuna geldi.

Bunun üzerine yaşlı adam bağırarak hakaretler yağdırmaya başladı. Şok olan anne çocuğu ile beraber uzaklaşmaya çalıştı. Adam elindeki nesne ile kadına vurmaya yeltenince kadın tepki gösterdi.

Yolcular tarafından müdahale edildi

Tartışmaya şahit olan yolcular kadını ve oğlunu otobüsün arka tarafına götürdü. Otobüsteki bir kadın, Korkan çocuğa  su vererek sakinleştirdi. Anne yaşadıklarını, "Yer verdim, çocuğun ayağı pantolonuna değmiş, bu sebepten çocuğuma vurdu. Çocuğum çok korktu, ben de çok korktum” diyerek anlattı.

Olay anı yolcu kamerasına yansıdı

http://ankaramasasi.com/haber/1683595/yasli-adama-iyilik-yapmak-istedi-pisman-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.