Kızılcahamam'da Güreş ve Kültür Festivali

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Yukarıkaraören Mahallesi’nde 21. Geleneksel Güreş ve Kültür Festivali düzenlendi.
Mevlüt Peker
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 09:45
Kızılcahamam'da Güreş ve Kültür Festivali

Başkent Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Yukarıkaraören Mahallesi’ndeki festival alanında düzenlenen 21. Geleneksel Güreş ve Kültür Festivali etkinliğine, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediye Meclis Üyesi Tunay Tamer, Ali İhsan Çalıkıranoğlu, MHP Kızılcahamam İlçe Başkanı Muzaffer Gökmen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birbirinden farklı gösterilerin yapıldığı 21. Geleneksel Güreş ve Kültür Festivali’nde, Yukarıkaraören Mahallesi’nin gençleri karakucak güreşleri yaptı.

Yukarıkaraören Derneği, köylerine ve programlarına yaptıkları katkılarından ötürü Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'a teşekkürlerini bildirdi.

Geleneklerin ve kültürlerin yaşatılmasının büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Kızılcahamam Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği sağladıklarını ve bundan sonra da sağlayacaklarını ifade etti.

AK Parti Ankara Milletvekili ve TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Emrullah İşler ise 21. Geleneksel Güreş ve Kültür Festivalinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Güreş ve Kültür Festivali etkinliğinde, 2023 yılında yapılacak 22. Geleneksel Güreş ve Kültür Festivali için ağalık seçimi de yapıldı.

http://ankaramasasi.com/haber/1685082/kizilcahamamda-gures-ve-kultur-festivali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.